Ricciardo, Vettel’in Red Bull’dan Ayrılma Kararına Şaşırmamış

yazar:

kategori:

Red Bull’un Avustralyalı pilotu Daniel Ricciardo, son 4 senenin şampiyonu takım arkadaşı Sebastian Vettel’in sene sonunda Red Bull’dan ayrılma kararı almasına şaşırmadığını söyledi.

Sürekli olarak gelecek sene Red Bull’da olacağını söyleyen Vettel’in gelecek sene takımda olmayacağı Japonya GP hafta sonunda açıklanmış ve büyük sürpriz yaşanmıştı.

Bu sene performans olarak Vettel’in önünde görünen Ricciardo “Onun kalacağı ya da devam edeceği konusundaki tüm haberlere açıktım ancal ayrılacağı haberleri karşısında şaşırmadım.”

“Red Bull ile 4 şampiyonluk kazandı ve sporda çok yaşlanmadan başka bir yere geçme fırsatını yakaladı. Muhtemelen başka bir mücadele istiyor.” dedi.

Ricciardo ayrıca kendisinin 3 kez yarış kazanmasına rağmen Vettel’in yaklaşımında herhangi bir değişiklik görmediğini söyledi.

Ricciardo “Bana karşı bir değişiklik olmadı. İlk günden beri adildi ve 3. galibiyeti kazanmamdan sonra da çok adil ve saygılı oldu.”

“Tabi ki sezon ilerledikçe kazanmak istemiştir ve belki içerisinde biraz hayal kırıklığı vardır ancak hiç bir toplantıda ya da görüşmede öyle bir şey göstermedi.”

“Ancak bu sene kazanmak istediğinden eminim. Takım arkadaşınız kazanırken siz kazanmazsanız doğal olarak hayal kırıklığı yaşarsınız.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo, Vettel’in Red Bull’dan Ayrılma Kararına Şaşırmamış” için 18 yanıt

  1. MichaelJackson avatarı
    MichaelJackson

    Ricci iyice antipatik olmaya başladı.. Vettel’e başarılar dile kısa kes gitsin anladık yendin bu sene. Bizim seneye Renault motorundan maksimumu alıp Mercedes’i geçmemiz lazım. Senin Vettel’e laf atmalarını dinlemekten sıkıldım bir Redbull sempatizanı olarak.Seneye naparız seninle bilmem.Umarım Kyvat sana güzel bir ders verir.

    Çok ve boş konuşan pilotlara hiç ısınamıyorum arkadaş.Alonso vardı şimdi bir de bu çıktı.Bu açıdan Vettel ve Raikkonen ve biraz da Hamilton bu konuda griddeki en iyi pilotlar.

    Sürüşün güzel belki ama Vettel’in bu yıl sana oranla birçok dezavantajı olduğunu biliyoruz.Sayamayacağım şimdi.Hep Redbull’u destekleyeceğim ama bu adam böyle giderse çok antisi olacak.

    1. Alonso’ya çok ve boş konuşan biri demen en büyük hata.Bu adam Ferrari ile ilgili ne konuştuysa doğru çıktı.Domenicali ve çetesi saçmalıyordu ama hep bu adam toparlıyordu.Podyuma oynarız dese oynuyordu güçsüz kalırız dediğinde de Ferrari nal topluyordu.Vettel ile ilgili yorumu da çok doğruydu.4 şampiyonluk kazandı ama kendini ne kadar ispat edebildi diye.Siz kafanıza göre pilot eleştiriyorsunuz.

      1. ya İceCold uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi ve çoğu yorumun altında senin cevapların var ve bence objektif yorum yapmaktan çok uzaksın. bence Alonso’ ya söyle sana maaş bağlasın çünkü çok güzel avukatlığını yapıyorsun. şunu kabullen artık F1 araçlarını süren her bir pilot yeteneklidir. onları küçümsemek senin haddine bile değil. eğer o araçları kullanmak kolay olsaydı senden de pilot olurdu.
        ve sana bir tavsiye sana laf atılmadığı sürece her mesaja cevap verme

        1. o zaman herkes kendı takımı hakkında yorum yapsın bu mumkunmu!!! adam Ricden lafı Alonsoya getiriyor kendı takımı pilotu hakkında konussun herkes size ne Alonsonun cok konusmasından!!!Ha sahi Alonso Vetteli vasat bi aracta neler yapabıldığını gormelıyız dedı bu senede ortada anladım ondan cok konusuyor oldu…

  2. ric bu kadar ezme adamı. sonuçta 4 kere şampiyon yapılmış bir pilot

    1. Raiyi küçümsüyorlar da Raikkonen bu adamı mahveder gelecek sene.Eğer Vettel’e yenilirse Raikkonen için ağır eleştiriler olur her ne kadar takmıyorum dese de mutlaka önem verir eleştirilere.

  3. Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek avatarı
    Mehmet Günaydın Vettel Gelicek Dertler Bitecek

    Çok konuşan adamı sevmiyorum Alonso 1 bu 2 .

    1. Aslında başarılı olan kişileri sevmiyorum desen daha doğru olur 🙂 Ya da kim Vettel’i zorluyorsa onu sevmiyorum da denebilir.

  4. en iyi çare papatya falı şaşırmış şaşırmamış şaşırmış şaşırmamış …….. 😀

  5. Daniel Ricciardo sen de az çakal değilsin hani hele o takım emri istiyorum şeklindeki açıklamalarından sonra sana tav oldum neyse vettel pistte sana gereken cevabı ferrarisiyle verecek görecen oğlum sen gününü

    1. Özledik seni Rambo, takıl arada buraya.

    2. Şu gereksizlerin yorumunu okurken aklıma sen geliyorsun be Rambo. Seni özler hale geldik ayrılma buralardan 😀

  6. Basligi gorunce acaba dedim ama,uzun bir aradan sonra akli basinda konusmus,kendini ovmeden yerinde,yapici dogru seyler soylemis…

  7. abdullah sanki bu haberi daha önce ricci vettelin ayrılışına şaşırmış olarak görmüştüm.yoksa yanılıyormuyum bilmiyorum.

    1. o zaman öyle demiş şimdi böyle. bazen aynı haberi bile tam zıt başlıklarla verebiliyor ingilizceleri 🙂

  8. Strong_Union avatarı

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/73378-vettel-ricciardoyu-sasirtmis.html bana bu iki demek arasında çelişki var gibi geliyor 🙂 gerçi ikisindede vettel yenilik arıyor demiş ama şaşırmış mı şaşırmamış mı bilemedim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir