Futbol Takımlarında Oynayacak İsimler Belli Oldu

yazar:

kategori:

Kimi, Dünya’nın en ünlü F1 pistlerinin hızına erişilemeyen şampiyon pilotu, kimi ise futbol dünyasına, adını altın harflerle yazdırmış ünlü bir futbolcu, bazısı kalemiyle profesyonelliğini zirveye taşımış, bazısı ise sesiyle halka mal olmuş isimler. Hepsi alanında şöhret olmuş bu isimler, tek bir amaç için Ali Sami Yen’de 3 Haziran 2009 tarihinde buluşuyor. Amaç “Tüm Dünya Çocuklarına Yardım” ve onlara kimsesiz olmadıklarını gösterebilmek…. İlki 2007 yılında yapılan ve büyük ilgi çeken Formula Futbol Şöleni’nin ardından, geçen sene 7 Mayıs’ta yapılan maçta Formula takımı ile All Stars takımları arasındaki karşılaşmayı Formula pilotları 8-3 kazanmıştı. Hatırlanacağı üzere Formula takımının gollerini Alonso, Luizzi (3), Fisichella (3) ve Vettel atarken, All Stars takımının golleri Tanju
Çolak’ın oğlu Anıl, Mahsun Kırmızıgül ve Mehmet Özdilek’ten gelmişti.

Formula pilotları, zaman zaman yaptıkları hareketlerle alkış alırken, özellikle İspanyol Alonso ve İtalyan Fisichella, attıkları goller ve gösterdikleri performansla göz doldurmuştu. 2007’de yapılan ilk maçı 8 – 5 kazanan takım ise Formula Pilotları olmuştu. Bu sene yeni bir heyecan ve yeni bir mücadele bizleri bekliyor. Bu organizasyonda dikkat çeken bir diğer nokta ise Allstar takımının formalarının Diadora tarafından hazırlanıyor olması. Aynı zamanda (TOSFED)Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun 2009 Formula 1™ ING Türkiye GP’sinde resmi kıyafet sponsoru olan Diadora, Türkiye GP’sinde sportif görevlilerin t-shirt ve şapkalarını veriyor.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından, ülkemizde üçüncü kez gerçekleştirilecek bu maçın bilet satışlarından elde edilen gelir, yardım kuruluşlarına bağışlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü’nün destekleriyle organize edilen ve saat 20:00’de başlayacak organizasyonun biletleri, Biletix (www.biletix.com) gişelerinden satışa sunuldu.

MAÇ KADROLARI

 

2009 ALL STARS TAKIMI *

ERHAN ÖNAL
CÜNEYT TANMAN
FEYYAZ UÇAR
NURETTİN YILDIZ
RIDVAN DİLMEN
ŞİFO MEHMET
ALİ GÜLTİKEN
YAVUZ SEÇKİN
KEREM ALIŞIK
MAHZUN KIRMIZIGÜL
YALÇIN DÜMER
ZAFER ÖĞER
TÜRKAY UYGUN
BEHZAT UYGUR
FATİH ALTAYLI
ÜMİT AKTAN
ARİF ERDEM
SEMİH YUVAKURAN
* Kadrolar ileriki tarihlerde netleşecektir.

NAZIONALE PILOTI FUTBOL TAKIMI

MATTEO MUNARI (Kaleci)
FERNANDO ALONSO
NİCO ROSBERG
FELIPE MASSA
IVAN CAPELLI
ING. BRUNO (RAI F1 muhabiri)
JASON TAHINCI
DI GRASSI
SEBASTIAN VETTEL
GIANCARLO FISICHELLA
JARNO TRULLI
VITALY PETROV
SANDRO COIS
MARO ENGEL
SEBASTIEN BOURDAIS
ALBERTO VALERIO
DAVIDE VALSECCHI


Yorumlar

  1. F1 takımı kadrosunda kimlerin olması gereklide karşısındakiler yüzünden oynamıyorlar diye düşünüyorsunuz anlamadım.

    Bu 3.sene ve alonso yine kadroda 2007 de şampiyonluğa gidiyordu ama riskse aldı ve çıktı oynadı.

    Button ilk 2 sende şampiyonlupamı gidiyorduki sakatlanırım diye korksun :))

    Yada iceman futbol oynuyormuki ? Farkındaysanız kadroda bizim türklerdeki gibi Futbolun aşırı sevildigi ülkelerin pilotları var.. İspanyol, İtalyan Alman…

    Ayrıca kusura bakmayın ama F1 pilotlarının karşı takımdaki kişileri tanıdıklarını hiç sanmıyorum şahsen.

  2. nesli kardeşim.. Ben kendi adıma bu maçın niye yapıldığını gayet iyi idrak etmiş durumdayım.Halk olarakta buna duyarlılık gösteri 8-10 lira vererek maça gitmek lazım.Benim karşı çıktığım sadece burada Dünyanın en hızlı araç pilotlarının sahada olmaları ve bunların karşısına futbolun F sini bilmeyen kasapları çıkarmalarıdır.Kendini Button un yerine koy bir bakalım,bu kadronun karşısına çıkabilirmisin acaba.Ben kendi adıma kesinlikle çıkmama.Çünki kariyerim gerçekten tehlikede olacaktır.Ama Futbolu bilen eski Futbolculardan oluşan bir kadro kurulsa daha mantıklı olur kanımca.Ve ozaman sanırım Diğer pilotlarıda sahada görmek mümkün olacaktır.Geçen sene Massa sanırım şampiyonluğu kovaladığı için maça ismini yazdırmasına rağmen böyle saçma bir kadro nedeniyle maça çıkmamıştır.Bence yorum konu hakkında yorum yaparken olayın bu boyutunuda düşünmek lazım.

  3. Az önce basın toplantısında adamların ne yapmaya çalıştıklarını kendi ağızlarından dinledikten sonra siteye gelip ''bunlarda kim'' gibi yorumları görünce…. Belki çok kişi unutuyor ama BU BİR YARDIM MAÇI arkadaşlar.. Daha sonra haberi girincede okudugunuzda olayın sadece F1 pilotları değil bu ülkenin ve dünyadaki çocukların yardımına harcanan bir gelir için Yabancıların (F1 camiası) bizim ülkemizdeki insanlardan daha duyarlı olduklarını görünce utanırsınız belki… 70 milyonlu bir ülkede Bir yardım maçına ne kadar duyarsız olunabildigi gerçegini… Oraya sadece F1 pilotlarını görmeye degil aynı zamanda yardıma muhtaç çocuklara yardım olsun diye gidebilecek o kadar insan var bizlerde kendi çevremizde bunu duyuralım ve bir kişi bile olsa daha fazla izleyici gitsin artık.

  4. Bide böyle bir listenin karşısına Alonso ve Massa nın çıkmasına karşıyım arkadaş.Diğer pilotların katılmaması gerçekten çok normal.Ya bu adamların kaçtaneswi top oynamayı bilioyorki.Birisi yanlış bir hareket yapıp pilotlardan birinin ayağını kırsa neler olur ya.Allah aşkına kim bu listeyi yaptıysa umarım tekrar düşünür ve gerçekten Pilotların da sağlığını gözöünde bulunduran bir kadro yapılır.

  5. Ben Fatih Ürek i göremedim alla alla yanlışmı gördüm yav.Bu nasıl liste yaw herkes girebiliosa bizde yazdıralım adımızı.

  6. FISICHELLA gercekten harıka forvet 😀

  7. f1 alo || viva la vida avatarı
    f1 alo || viva la vida

    alonso'yu da mı almışlar? bu nasıl bir sorudur anlamıyorum onu almalarına gerek yok kendi isteğiyle gidiyor oraya katılmak istemezse gitmezdi söz konusu yardım o maçta elini cebine götürmekten korkanlardan değil diye bu tavrın herhalde yazık yaa…

  8. mustafa ozca avatarı

    alonsoyodamı almışlarrr ne işi war onun modası geçmiş şampiyonn

  9. Sertuğ Ünal sanırım fazla ön yargılı davranmısım daha önceden gitmedigimden sizin kadar iyi bilimyorum tabi.

  10. trf1.net de orada olacak ardaşlar… Son iki yıldır olduğu gibi.. Numaralıdayız ayrıntılar için foruma göz atın

    http://www.trf1.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=5179

  11. Behat Uygur futbolla ne kadar alakalı ki Mahsun Kırmızıgül'ün alakası sorgulanıyor. Bir kere bu tip maçlarda en çok boy gösteren kişi Mahsun Kırmızıgül, gerek halısaha, gerek yeşil sahalarda çok grdük kendisini. Ayrıca buraya yorum yapanların geçmiş yıllardaki F1 pilotlarına maçına gittiğini düşünmüyorum. Çünkü gitselerdi Mahsun hakkında bu kadar konuşmazlardı. Maç içinde işi ciddiye alıp geretiği gibi oynayan, yeri gelince rakibiyle şakalaşan oyunun temposunu belirleyen birisi. Organizasyona büyük renk katıyor. 2007 yılında Mahsun ile yaşadığımız dialoglar hala konuşulur. Numaralı tribünün tezahüratları falan. Bence maçı seyrettikten sonra yorum yapmanızı öneririm.

  12. gene mi mahsun yaa futbolla daha alakalı kişleri getiremiyorlar mı =)

    her neyse yaa, bu sene gidebilsem bana yeter

  13. burak bocek avatarı

    Yani adamlar canımıza namusumuza göz mü diktiler,bize hakaret mi ettiler hemen herkesten nefret ediyoruz anlamak mümkün değil.

  14. burak bocek avatarı

    Arkadaşlar boşverin nefreti babasının torpilini.Olur o kadar sizinde hısım akrabanız öyle bir yerde olsa o organizasyonda olmak istersini.Ne var bunda bu kadar çabuk insanlardan sizi nefret ettiren.Aslında konudan alakasız ama çok çabuk birilerinden nefret edip düşman olan bir toplumuz.Adamlar yardım amaçlı bir organizasyon yapıyor.Sevsekte gelenleri sevmesekte nefret anlamsız.Bırakalım torpilini yeteneğini sonuçta orda motor sporlarıdnaki yetnekleri ile mücadele etmeyecekler.

  15. sinan tumer avatarı

    umuttnmt sünger,

    evet ama jasonda cidden babadan torpilli gp2 seçmelerinde ondan çok daha başarılı onca insanı göz ardı ettiler. Sırf babadan oğula hanedanlığı için nefret edebilirim. (ediyorum demedim) Birilerini arkalayarak bir yerlere gelen herkes benden uzak dursun başta jason

  16. Schumiyi getirin… 🙂

  17. Fatih altaylı mı var?
    Murat Bardakçıyı istiyorummm.
    Hoş o pek sevmez futbolu.

  18. mahsun a bak en büyük yükseli yapmış.
    altından etiketi çıkarılmamış kundurayla at arabası üzerinde ceviz kırarken şimdi alonso ile maç yapıyor vay bea :)))

    bea derken. trakyalıların arabası var o aklıma geldi 🙂
    Fiat alBEA
    🙂

  19. aneyy tahinci de oradaymış. adam babadan torpilli.

    yetenek fakiri insan evladı.

  20. formula 1 pilotuna "kaptan pilotlar" diyen mahsun kırmızıgülün ne işi var orda ya. her sene bu adam bıktık şundan. başka adam mı bulamadınız mahsun a kadar.

    mahsun elini f1 den çek!

  21. massa gelmeyebilir. bourdais ve rosberg de genelde sadece monako daki maçlarda oynuyorlar.

  22. Bir de yazı 'Kimi' diye başlayınca sonra kimi kimi diye bikaç defa yazınca aha dedim Rai de geliyor!, maalesef yanlış alarm-mış!..

  23. Niye; Jason iyi defans yapıyor futbol anlamında-kanattan da iyi kaptırıyor; her nekadar yarışta defans bile yapmasına gerek kalmazken 🙂 Jason'da bizim çoocuumuz, Mahsun abi de, hepsi de.. Güzel bir organizasyon, ordayız ailecek..

  24. En iyi oynayan Fisichella, kim dediyse Alonso'yu yine her zamanki gibi abartmış. Vettel çok kötü oynuyor 😀 Ama Fisichella sahanın en iyisi, Trulli de fena değil onun dışında pek bilen yok. Favorim Mahsun 😀

  25. R26 (Kürşat) avatarı
    R26 (Kürşat)

    Gidenlerin dediğine göre Alonso ve fisico şahane top oynuyolarmış.Sanki Fernando değil Xavi Alonso gibi diyolar :))

  26. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    F1_ Kimi rai f1 muhabirinin orda olmasını umursamıyorsun ama tahincinnin varlığından rahatsız oluyorsun bunu anlayamıyorum Bir insan gp2 de başarısız oldu diye bu kadar nefret edilmezki. Sanki bir sürü şampiyon pilotumuz varda bi bu başarısız oldu. Eleştirinin dozunu kaçırdık baya

  27. Tolga Soydan avatarı

    MAHSUNNN 🙂

  28. jason'un f1 pilotları içerisinde olması bence iyi bişey neden sinirleniyorsunki?
    bu futbol maçı f1 yarışı değil ki..

  29. JASON TAHINCI!!!!
    bu adamin ne isi var orda allahim..
    torpilinde bu kadari yani izledim defalarca yeteneksizlik abidesi bu adam artik sokmayin su yeteneksizi gozumuzun icine!!!!

  30. Bu kadrolara aldanmamak gerekiyor çünkü son dakikaya kadar net değiller. Birçok kişinin isminin yeralmasına rağmen maçta yeralmıyorlar. Massa'nın adı geçen sene de listede vardı ama maçta yoktu. O yüzden adı vardı maçta niye yok diye hayalkırıklığına uğramamak için fazla ümitlenmeyin isimler değişebiliyor.

  31. Kesinlikle ordayımm 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir