"Schumacher, Sadece Test Yapmaktan Memnun"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher, eski teknik sorumlusu Ross Brawn’a göre Ferrari’de gelecek bir kaç sene boyunca sadece test yapmaya devam etmekten mutlu olacak.

Emekli Alman pilotun, Ferrari ile Kasım ayında Barselona’daki testlerde etkileyici bir performans ortaya koymasının ardından tekrar pistlere dönebileceği yönünde düşünceler oluşmuştu.

Bu ay başında Mattias Ekstrom’e finalde kaybederek 2. olduğu Şampiyonlar Yarışı organizasyonundaki güçlü performansı da, Schumacher’in hızından bir şey kaybetmediği yönünde görüşlere neden olmuştu.

Schumacher’in yaşadığı şampiyonluklarda yanında olan Ross Brawn, emekli pilotun Ferrari ile şu anki seviyedeki ilişkisini devam ettirmekten mutlu olacağını düşünüyor.

Brawn: "Michael, bir aracı kullanmaya bayılır. Şu anda yaptığı da bu ve bu da, yapmaya bayıldığı şey"

"Onu tanıdığım kadarıyla, aracı kullanmaktan araçla yarışmaya, doğal bir genişlemenin var olduğunu düşünüyorum. Neden bundan zevk aldığını görebiliyorum. Çünkü o, sadece sürmek, bir aracı geliştirmek ve ilerlemenin bir parçası olmaktan keyif alıyor"

"Yarışmayı özleyip özlemediğini bilmiyorum. Çünkü bu farklı bir şey. Ama o sadece hızlı gitmekten hoşlanıyor. Ve mühendislerle birlikte olmayı ve bir aracı daha iyi hale getirmeye bayılıyor. Bu yüzden onun için bir test görevinin neden oldukça tatmin edici olduğunu görebiliyorum"

"Muhtemelen Ferrari’den ayrılmayacak. Belki onunla farklı amaçlarım vardı ama takıma oldukça yakındır"


Yorumlar

  1. Farklı amaç derken 😀 Neyse Schumacher arabayı sürsün en azından pistte görüyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir