Hamilton: “Nico’dan Daha Güçlü Olduğumu Göstermek İstiyorum”

yazar:

kategori:

Son 4 yarışı kazanarak şampiyonluk mücadelesinde daha rahat pozisyona geçen Lewis Hamilton, kalan yarışlarda takım arkadaşı Nico Rosberg’den daha güçlü olduğunu kanıtlamak istediğini söyledi.

Son yarış Abu Dhabi’de çifte puan verilecek olması nedeniyle şampiyonluk mücadelesi muhtemelen son yarışa kadar sürecek.

Geçtiğimiz hafta sonu DTM finalinde konuşan Hmailton “Son yarışta çok fazla puan var. Şampiyon orada belirlenecek. Endişelenecek bir durum yok. Önünüzde neyin sizi beklediğini bilemezsiniz. Ne gelirse onunla ilgileneceğiz.”

“İyi düşünme yok. Olasılıklar üzerine ya da hatta kazanırsam bile ne olacağı üzerine düşünmüyorum. Sadece anı yaşıyorum ve son 3 yarışta Nico’dan daha güçlü olmayı garantilemek istiyorum.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Nico’dan Daha Güçlü Olduğumu Göstermek İstiyorum”” için 17 yanıt

  1. Hamilton bu ara yine saçma aciklamalar yapmaya basladi.Yine sugoyverirse sasirmayin.

  2. aslında bu haberin altında birşeye değinmek lazım;

    http://www.youtube.com/watch?v=AeuG3mmlPWU

    2011 massa-hamilton kazası. hamilton bu olaydan sonra pitten geçme cezası alıyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=TfMGDY-LgwY

    rosberg hamilton kazası, tamamen aynı kaza tipi. ancak rosberg’e cezayı geçtim, inceleme bile çıkmıyor. hem de bu kaza yarışın başında, şampiyonaya oynayan 2 sürücü arasında oluyor.

    rosberg şampiyon olursa rezillik olur. kanada, monako, spa’da yaptıkları ve rakibinden çok daha az şanssızlık yaşaması ile bu kadar mücadele içinde kalabildi. kesinlikle şampiyonluğu haketmedi.

    1. Haa, tamam o zaman, FIA not almıştır umarım, sene sonu rosberg şampiyon olursa bu yorumun ve videolarınla rosbergin haketmediğini anlayacak ve şampiyonluğu hamiltona vereceklerdir. bilgilendirme için çok teşekkürler, sizin gibiler de olmasanız hep haketmeyenler şampiyon olacak, iyi ki varsınız, çok teşekkürler, minnettarız size, yani nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum..

    2. Rosberg şampiyon olursa Rosberg şampiyon olacak. Hamilton daha iyi veya değil, tarih şampiyonu yazacak. O yüzden saçma konuşmalar bunlar.

      1. yorumlara bakarmısın arkadaş 🙂 azcık dolu yazın, bu kadar boş yazmayın.

        tarih vettel’i 4 kez şampiyon yazdı, şuanda (vettelcilerden başka) vettel’in alonso’dan daha iyi olduğunu iddia eden kaç kişi var? 2012’de tüm takım patronları en iyi pilot şampiyon olan pilot mu dedi, yoksa alonso mu dedi? bundan 20 yıl sonra alonso mu vettel mi denince cevap ne olacak?

        bir yukarıdaki yorum da ayrı bir gereksizlik örneği. yok fia görmüyormuş da iletecekmiş de. cümlelere şakacıklara bak 😀 yorumlara bak. o zaman schumi’ye geçmiş olsun demeyelim, nasılolsa görmüyor, rai’ye doğum günün kutlu olsun demeyelim, hatta kimse görmüyor nasılolsa hiç yorum da yapmayalım, nasılolsa fia görmüyor değil mi?

        saçma sapan yorum yapacağına asıl olaya odaklan. 2 tane aynı kaza tipine birine pitten geçme cezası veriliyor, diğerinde iki sürücü şampiyonaya ve galibiyete oynadığı halde, daha kaza ilk turda olduğu halde inceleme bile çıkmıyor. olayı gereksiz cümlelerinle bulandırmaya çalışma.

        1. sana boş konuşmak, ortamı germek serbest, bize yasak öyle mi…zaten buralar hep senin de mi..hadi ordan!

        2. Onur Gentas avatarı

          Sadece şunu sormak lazım, yakın dönemde 4 sene üst üste şampiyon olmasına rağmen Vettel’in mi fan sayısı fazladır yoksa Alonso’nun mu? Hatta 20-25 sene önce 3 şampiyonluğu olan Senna neden bu kadar fana sahiptir? Bazı şeyleri kazanmak kolay değildir. 10 kere şampiyon olursun fakat 10 sene sonra unutulursun. Kimileride 1 sene şampiyon olur yıllarca unutulmaz.

        3. 20 Yıl sonra F1 izlemeye yeni başlayan birine Alonso’nun daha iyi bir pilot olduğunu kanıtlaman için Vettel ve Alonso’nun neredeyse her yarışlarını oturup incelemeniz gerekir. Ama adam en başta şunu düşünecektir: “4 kere şampiyon olmuş birine tamamen yeteneksiz diyen adam ya aptaldır ya da bir yerlerden zoru garezi falan vardır. Belki gerçekten 2 kere şampiyon olan daha iyi pilottur ama 4 kere şampiyon olanı hiçe sayan, arada dağlar kadar fark olduğunu düşünene adam aklını yitirmiş olmalı.”

          Alonso’ya en iyi pilot dedirtmek için harcadığın çaba tamamen boşuna.

          Öte yandan Hamilton zaten Rosberg’ten iyi bir pilot. Ama bunu kanıtlamak için video kovalamak? Gereksiz.. Hamilton’un açıklaması daha da gereksiz.. Şöyle demeliydi: “Benim daha iyi olduğumu kanıtlamama gerek olduğunu sanmıyorum.” Belki biraz kibirli görünecekti ama bence onurla kibri birbirine karıştırmamak gerek. Gayet onurlu, kendini bilen, ne yaptığını bilen adamın açıklaması olurdu ve kimse de “sen haksızsın” diyemezdi…

  3. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Benim gözümde Lewis ve Fernando diğer pilotlardan bir adım üstünler.Yada ayrı ligteler diyebilirim.Son derece güçlü pilotlar

  4. Hiçbir sorun yaşamadan, birisinin kazanıp diğerinin üçüncü olacağı bir yarışı beklemek gerek. 1-2’lerin takım gözünde hiçbir önemi yok, sonuçta Hamilton’un kazanıp Rosberg ikinci olduğu durumda Hamilton patlasaydı veya hızlı olmasaydı Rosberg yine kazanacaktı. Takım bu yüzden gelecekte Rosberg’e yönelebilir. Ama ne zaman ki Hamilton kazanırken Rosberg sorun yaşamadan aynı araçla birilerine geçilir, işte pilot farkını o zaman anlarlar. Pilot isimlerine takılmayın, tam tersi de mümkün.

  5. Adam pazar günü DTM finalindeydi Nico ve Toto ile birlikte basın mikrofon tutmuşken ne demesini bekliyordunuz ki ? susmasınımı? durduk yere konuşsa anlarımda.Mecbur konuşmak zorunda öyle bir ortamda.

    1. “İyi düşünme yok. Olasılıklar üzerine ya da hatta kazanırsam bile ne olacağı üzerine düşünmüyorum. Sadece anı yaşıyorum ve son 3 yarışta Nico’dan daha güçlü olmayı garantilemek istiyorum.” dedi.

      Ki su aciklamayla basligin alakasi yok.

  6. Bu eleman çok gereksiz konuşuyor…

  7. Hami bir sus oğlum, sen konuştukça sıra sana geliyor. Sonra TOSberg çakalına puanları kaptırıyorsun.

  8. Motivasyonu yerinde olduğunda Lewis’in Nico’dan daha üstün olduğu yadsınamaz bir gerçek bence.

  9. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Göstermene gerek yok herkes biliyor zaten. 😉

    Biliyorlar ama gereksiz açıklamalar aklı sıra politika yapmaya çalışıyor .Hep Alonso’nun suçu bunlar 🙂

  10. Hadi be lewis sen hata yapma yeter

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir