Lotus, Grosjean’ın 2015’te Kalmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Lotus’un sahibi Gerard Lopez, Fransız sürücüleri Romain Grosjean’ın 2o15’te de takımda kalmasını umduklarını söyledi.

Gelecek sene Renault’tan Mercedes motoruna geçecek olan ve aynı zamanda Total ile yollarını ayıracak Lotus’ta Grosjean’ın koltuğunu kaybedebileceği söyleniyordu.

Lopez “Bir değişiklik beklemiyorum. Romain’in takımın belli sonuçları alamaması halinde serbest kalmasını sağlayan madde var.”

“Bu sene durum öyle. Anlaşmasına uygun sınırlar içerisinde değiliz. Gitmek isterse gidebilir.”

“Romain’i uzun zamandır tanıyorum ve gidecekse bunun galibiyet kazanabileceği bir takım olacağını biliyorum.”

“Şu aşamada, yapacağımız değişikliklerle birlikte gelecek sene burada kalmasını bekliyorum.”

“Neler olacağını göreceğiz ancak bir değişiklik olmasını beklemiyorum. Ben kalmasını güçlü bir şekilde tavsiye ediyorum. O yönde ilerliyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Lotus, Grosjean’ın 2015’te Kalmasını Bekliyor” için 5 yanıt

  1. Grosjean’a filan garezim yok ama her takımın araç ayarlamayı bilen tecrübeli bir pilota ihtiyacı var. Seneye Button gelebilir takıma. Williams’ın böyle bir sorunu vardı, Bottas henüz çaylaktı ama Massa ile bu tecrübeyi getirdiler. Red Bull’da da araç ayarları Webber’in elinden çıkıyordu, Webber olmayınca ayarda patlamaya başladılar 🙂 Bilen bilir eski durumları.

  2. F-one-Driver avatarı

    Redbull keşke bu adamın peşinden gitseydi, sözleşmesindeki o madde gerçekten iyi bir koz grosjean için, total zaten Redbull un sponsorları arasındaydı, iyi bir anlaşma olabilirdi ki kvyat dan çok daha iyi bir pilot, yazık etti Redbull, çok aceleci davrandı…

    1. Redbull akıllarınca vettele gıdersen gıt bızde pılot mu yok dedı ama kvyat bu secım ıcın erken oldu.vergne ı secebılırlerdı…Kvyat ın son yarısta cok bır ustunluk ve basarı saglayamadıgı vergne karsı tescıllendı.

  3. kesinlikle

  4. Vettel’in yerine gelebilecek bir kumaşa sahip olan bir pilottu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir