Barrichello Şüphelenenleri Yanılttığı İçin Memnun

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, 2009 sezonu bitmeden önce yerine bir başka pilotun geçeceği söylentileri yüzünden kendini baskı altında hissediyor. Görüşler Brezilyalı pilotun geçen sezon sonunda emekli olacağı yönündeydi. Fakat Barrichello bu yılın başında eski Honda takımı ile sözleşmesini yeniledi.

Gpweek’e “Size söz veriyorum, beni bütün yıl göreceksiniz. Formula 1 biraz garip bir hal aldı. İnternetteki bazı bilgiler doğru, bazıları ise yanlış. Dünyanın her yerinden insanlar doğru olmayan şeyler yazıyorlar ve bu dilden dile dolaşıyor. İnsanlar neden böyle şeyler üretiyorlar bir türlü anlamıyorum. Bu hafta için benim aracımı Bruno Senna’nın süreceği ve benim de işten çıkarılacağım dedikodularını duydum. İnsanlar artık kendilerine gelmeli ve gerçekleri konuşmalılar.” dedi.

Sezon başlangıcından önce Senna üzgün bir şekilde Jenson Button’ın takım arkadaşı olmayacağı için hayal kırıklığı yaşadığını söylemişti. Bununla birlikle takım patronu Ross Brawn 6 yıl boyunca Ferrari’de birlikte çalıştığı Barrichello’nun bilgisi ve tecrübesinin takımın güvenliği ve gelişimi için hayati derecede önemli olduğunun üzerinde durdu.

Barrichello takım arkadaşları ile aralarındaki eşitlikten konuşmaya devam etti ve “Tüm hayatım boyunca söylediğim gibi geçmişte Michael Schumacher hariç her takım arkadaşımla eşit koşullara sahiptim ve gerçek potansiyelimi gösteremediğim için Ferrari’den ayrıldım. Bir başka takımda daha iyi bir araca sahip olmayı umdum, fakat olmadı. Ama şimdi o araca sahibim. İşte bu özgürlük.” diye ekledi


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir