Audi Formula 1’e Geri Dönüş İddialarını Twitter Üzerinden Yalanladı

yazar:

kategori:

Audi, 2016 yılında Formula 1’e girmeye hazırlandığı iddialarını twitter üzerinden yalanladı.

Son çıkan söylentilere göre son yıllarda Hem DTM hem de Le Mans 24 saat yarışında dünyanın en iyi yarış ekiplerinden birisi olduğunu ortaya koyan Audi, Dünya’nı en büyük açık tekerlekli yarış seris olan Formula 1’e 2016 yılında  dönebileceği konuşuluyordu.

Formula 1 Komisyonunun turbo beslemeli formülü V6’ya çevirmesine rağmen Audi spora katılmaktan vazgeçmişti. Ancak Audi ve Volkswagen’e yakın kaynaklar, grubun bu senenin başından beri 1.6 litre turbo V6 motor hazırlama üzerinde çalıştığını iddia edilmişti.

Ve hatta Audi’nin 2016 yılı için sıfırdan bir takım oluşturmak yerine Formula 1’deki mevcut takımlardan birisini satın alma yolunu tercih edeceği ve mevcut takımlar arasındaki ilk hedefinin Red Bull veya Toro Rosso’yu satın almak olduğu konuşulmuştu.

Ancak Audi her yıl olduğu gibi bu yıl da F1’e dönüş iddialarını yalanladı.

Audi “Formula 1 ? Söylentiler her yıl düzenli olarak çıkmaya devam ediyor. Yine bu zamandayız ve yine hiçbir dayanağı olmayan spekülasyonlar var” ifadeleri kullanıldı.


Yorumlar

“Audi Formula 1’e Geri Dönüş İddialarını Twitter Üzerinden Yalanladı” için 6 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Dün söylemiştim. VAG Formula 1’e falan giremez.

  2. #Audi in F1? There rumors keep appearing with regularity since years. It’s pure speculation again this time and without any foundation. #noballs #smart

    1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
      Alonso.Diaz #ForzaJules

      Hashtag’leri sen mi ekledin 😀 ?

    2. hah iyi ki twitterden ingilizcesini kopyalayıp yapıştırmışsın..afferin sana, buradaki herkes bir aydınlandı, bir rahatladı sayende.

  3. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Bu Audi’de F1’den nasıl nefret ediyorsa haber çıktıgı anıda yalanlıyorlar bari haftaya felan açıklama yapın.

  4. Gelmek biraz sıkar geldiklerinde hemen başarı elde edemeyeceklerini onlarda biliyorlar güçlü bir Mercedes den fark yemek ağırlarına gider.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir