Lotus Sponsoru: Alonso Siyah – Sarı Tulumlarda Harika Görünüyor

yazar:

kategori:

Lotus’un ana sponsorlarından olan Burn, Twitter üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile Fernando Alonso – Lotus söylentilerini arttırdı.

Ferrari’den ayrılması beklenen Fernando Alonso’nun McLaren’e geçme ihtimalinin yüksek olduğu, McLaren ihtimalinin gerçekleşmemesi halinde Formula 1’e ara verebileceği söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Alonso’nun Lotus’a da geçebileceği söylenmişti ancak bu iddialar Lotus tarafından yalanlandı. Lotus takımı Maldonado ve Grosjean ile devam etmek istediklerini açıkladı.

Ferrari’den ayrılacağı henüz resmi olarak duyurulmayan Alonso’nun takımdan ayrılarak Sebastian Vettel’e yer açmak için 50 milyon dolar ödeme alacağı iddia ediliyor.

Burn hesabından Alonso’nun Lotus tulumları içerisinde düzenlenmiş bir fotoğrafı paylaşıldı ve  şunlar yazıldı: Fernando Alonso siyah- sarı tulumlarda harika görünüyor, öyle değil mi?”

Alonso 2005 ve 2006’da Enstone kökenli takımla şampiyon olmuş, daha sonra bir senelik McLaren macerasından sonra tekrar eski takımına dönmüştü.


Yorumlar

“Lotus Sponsoru: Alonso Siyah – Sarı Tulumlarda Harika Görünüyor” için 34 yanıt

  1. Alonso ne ara ferrari deki bilgileri çalmış..
    Nasıl çalmış..
    Pencereden mi girmiş de almış bilgileri..
    Adam o yıl Mc laren de idi yahu..:)

    Alonso nun adına hatırladığım ve hoşuma gitmeyen tek olay sanırım 2006 senesinde monza da massa nın yada bir başkasının sıralama turlarında kendisini engellediği uydurması dır..

    Ki adam 100 metre ötede idi..

    Yılı ve engelleyen pilotu karıştırıyor olabilirim ama monza idi çok iyi hatırlıyorum..

    Onun dışında schumi efsanesini bitiren bir yetenekten bahsediyoruz burada..2005 2006 hala hatırımdadır..

    Alonso bence 2000 li yılların en iyi pilotlarından birisidir..

  2. Sponsor tulum Twitter’da paylaşılsın, reklamlar görünsün diye photoshop yapmış, Alonso’nun namından faydalanmış. Üzerinde konuşulcak bir şey değil.

  3. Şu aşağıda yaptığım yorumun neden silindiği konusunda açıklama isterim. Bu adamın Lotus a geçtiğine dair bir bilginin varlığı ortada görülmüyorken sırf kışkırtma amaçla ‘yok onu söylemişde yok bilmem ne imişde’ gibisinden açıklamaya yazılan cevabın silinmesi abesdir.Asıl silinmesi gereken sapısalak ana yazılardır ama site bu tutumundan senelerdir vazgeçmedi. Bizim milletimiz köpekleri bağlayıp taşları serbest bırakmaz ve tam tersini yaparki giden gelen ısırılsın.

    1. hangi yorumdan bahsettiğinizi bilmiyorum ancak bu yorumunuza göre resmi haber çıkmadan hiç bir şey haber yapılmasın o zaman. McLaren’e geçeceğine dair net bir şey var mı? Ya da Ferrari’de kalacağına dair? Ya da Formula 1’den ayrılacağına dair.

      Bu yukarıdaki fotoşopu Lotus sponsoru yapıp paylaşıyorsa, bir çok söylentiden daha paylaşılması gereken bir konudur.

      1. Yazılar yerine yorumlar olmalı…

  4. Şu adam F1 den tamamen ayrılsada bakalım bizim aramızdaki asıl karaktersizler ne yapacaklar.Büyük ihtimal Alonso nun geçtiği diğer seriyi izlemeye başlayacaklardır.İnsan ne ise başkasınıda o zanneder.

  5. Eskiden bir çizgi film vardı yarış temalı. F1 araçlarına benzer araçlar vardı diye hatırlıyorum, kötü adamlar da sarı siyah renkli arabalara sahiptiler.

    Bir an çocukluğumu hatırladım.

  6. Resmen korsan reklam yapmışlar,:) Alonso ile herhangi bir söylentinin dünyada ne kadar konuşulacağını bilmeyen yok ,işgüzar sponsor Alonso ile reklam yapmanın en güzel ve etkili ve BELEŞ yolunu bu şekilde bulmuş.
    Ayrıca merak ettim Lotus takımının bir yıllık oplam f1 bütçesi Alonso nun bir yıllık maaşını karşılıyor mu acaba?

  7. murat ergin avatarı

    adam Formula 1’de resmen şike yaptı, aynı Türkiye’deki gibi ceza almadı.

    1. Emin ol bi Schumacher’in Monaco’da yaptığını bi Senna’nın kasıtlı çarpmasını yapmamıştır.Ya da Prost’un politikayla şampiyonluk çalışını.F1’de Hakkinen dışında karakteri iyi olan pilot gösteremez kimse bana.

      1. Prost’un eline kimse su dokemez. Ama bir Schumacher veya Senna’dan daha masum birisi değil Alonso.

        1. Senna belgeselinde Senna’nın ne kadar masum gösterildiğini anlatmama gerek var mı? Alonso emin ol ikisinin yaptığı kötü davranışların 10da 1ini yapmamıştır.

          1. murat ergin avatarı

            bakın ben diğerleri masum demedim , ama alonso bunu yaptı ve ceza almadı dedim hepsi bu. Diğerlerininde bu yollara basvurması singapurdaki hareketi mesrulastırmaz.

            1. Suçlu olmadığı için almamış olmasın? Çünkü o olayda suçlu olanlar cezasını çekti.7 yıl oldu anlamadınız değil mi?

          2. Belgesele bakarak yorum yapamayiz elbette ki. Fakat Schumi’ye veya Senna’ya makyavelist diyebiliyorsak bunu Alonso’ya da diyebiliriz diye düşünüyorum.

      2. Murat Aksoy avatarı

        Senna kazansın diye, takım, planlı bir şekilde ikinci pliotunu tam da yarıştan önce konuştukları yerde bilinçli bir şekilde duvara mı çarptırdı? Yani Senna ile Prost arasında 89 ve 90 da iki yıl üstüste aynı pistte aynı virajda ve aynı turda (startta) yaşanan ve hala saygıyla anılan (Profesör tarafından dahi) F1 tarihine mâlolmuş iki kaza ile Alonso-Briatore-Singapur olayını (bak şike demiyorum) aynı kefeye koyabilmek için gerçekten herseyden bi’haber olmak lazım. Vallahi bravo. Iki dakikada koskoca Formula 1 tarihini alt üst ettin.

        1. Evet takım arkadaşının üstüne doğru sürmek çok masum bir olay? 90da ki kazadan bahsediyorum.Bilerek duvara çarpıp kaza yapmak ne kadar doğruysa takım arkadaşına çarpmak da o kadar doğrudur.

        2. Takımın bir pit stop yöneticisi olur ve en iyi stratejiyi o seçer.Alonso’yu kaçıncı tur olduğunu hatırlamıyorum o turda almalarının sebebi Alonso’ya en iyi pit stratejisini vereceklerine inandırmışlardır.Haliyle o da Singapur gibi pistte geçiş zor en azından risk almalıyım diye pite gelmiştir.Bu durumda suçlu Alonso olmaz.Veya sizin anlayışınıza göre hukuk kurallarını yeniden düzenlemek mi gerekiyor? Bir insanın olayla ilgili bilgisi yoksa suçlu olmadığının ispatı olur.Ayrıca Senna-Prost kazasında Prost’un olumlu yaklaştığını mı düşünüyorsun.Bence Senna belgeselini tekrar izle.

      3. Kimi_Raikko_Forza avatarı
        Kimi_Raikko_Forza

        Evet F1 deki herkes karaktersiz, herkes şeref yoksunu!! Yapmayın allah aşkına kendi pilotlarınız karaktersiz diye milleti burada harcamayın RAİ nin ne karaktersizliğini gördünüz? Yada BUT un? Şampiyon olan pilotları yazdım yoksa tonla karakterli pilot çıkar. Herkesi desteklediğiniz pilotlar gibi sanmayın!!!!!

        1. Bir pilotun iyi davranışı var diye kötü davranışını göz ardı edemeyiz.Alonso’nun ne gibi karaktersizliğini gördün sen? Bulamazsın.Anca 2007 Singapur diye ağlayıp duruyorsunuz.2007 Singapur’dan başka bir şey bulamıyorsunuz.Aslında o olayda Alonso ile alakalı bir durumun olmadığı belli oldu fakat sizin gibi anti-Alonsocular dışında bu argümanı kullanan kalmadı.Tonla karakterli pilot diyorsun da kaç tanesini TVde canlı izledin?

        2. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
          Alonso.Diaz #ForzaJules

          Olumden donen takim arkadasini hastane de ziyaret etme nezaketinden yoksun bir adam gercekten cok karakterliymiş. Arkasinda ki fotografciyi sirf o an cani istedi diye yere iten adam gercekten cok karakterliymis. Kendisinden imza isteyen bir fan’ın cocuguna carpip yere dusmesi umursamayan, hic bir sey olmamis gibi devam eden adam gercekten cok karakterliymis.

          1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
            Kimi_Raikko_Forza

            ALO ile ilgili tonla şey bulurum merak etme ağlamayız ayrıca. 2007 de Ferrari nin bilgilerini çalması mesela ve bu spor ahlakıdır. Altta yorum yapan arkadaşın bahsettiklerinin hiçbiri sporla ilgili değildir. İster ziyaret eder ister kart yollar bu da seni ırgalamaz ama F1 seyircisi olarak bir pilot Ferrari nin bilgilerini çalıyorsa bu beni ırgalar. Dediklerini herkes biliyor zaten RAİ nin karakteri bu adam soğuk çocuğun ağlaması ona bir anlam ifade etmiyor. Ona bakarsan evlilik dışı bir çocuk geliyor şimdi dünya ya bu da karaktersizlik size göre. Bırakın milleti özel hayatlarıyla yargılamayı bana spor ahlakıyla gelin dicem ama gelemezsiniz desteklediğiniz pilotta bu yok çünkü.

            1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
              Alonso.Diaz #ForzaJules

              Bulsana ? Ferrari’nin bilgilerini Alonso’nun çaldığına emin misin ? Sakın Nigel Stepney adlı zat kendi takımının bilgilerini McLaren’a servis etmiş olmasın ? Biri senin çocuğuna dikkatsizce çarpsa, özür dilemeyi bırak hiç bir şeyi umursamadan yoluna devam etse, sen Raikkonen’le ilgili söyledikleri o adam için de söylebilicek misin ? Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. Benim kültürüm de ve dinim de bu durum yadırganabilir ama bu benim kültürüm. Onun kültürü değil. Ben yüzünü görmediğim, bire bir tanışmadığım bir insanı sizin gibi yaftalamam veya karaktersiz diye damgalamam. Ben hiç bir zaman Raikkonen’in özel hayatıyla ilgili bir laf etmedim. Beni de onun özel hayatı ilgilendirmez zaten. Geldim spor ahlakıyla 😀 . Ne diyeceksin bunla ilgili ? Alonso’nun singapur yarışı sonrası ”takım arkadaşım 45 sn arkam da” demesine mi bozuldun ?

              1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
                Kimi_Raikko_Forza

                ALO kimlerle e mail leşmiş o zamanlar? Kırmızıların bu hafta stratejisi ne diye kimlere sormuş? Hadi şimdi google da araştır gel bakalım. Şu anda performansları değerlendirmiyoruz zaten ama klasikleşmiş ALO fanı cümleleri 🙂 Ferrari ye geldi de ağırlık kazandı yoksa VET ten bir farkı yoktu yarış sonraları falan unutmadık 2005-2006 yıllarını 🙂

              2. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
                Alonso.Diaz #ForzaJules

                Her yerinden acizlik akiyor. Ben senden sordugum soruya cevap istiyorum. Baska bir sey degil. Bir de Dennis’inden Coughan’a varana kadar takim icin de herkesin bildigi bir olayi sadece Alonso’nun sucuymus gibi gostermen… He bir de bu Alonso’yu Vettel’e benzetmeye calisman, Alonso’nun sampiyonluklarini bileginin hakkiyla aldigi ve senin pilotu bu sezon bir daha dogrulamayacak sekilde yamulttugu gercegini degistirmiyor.

              3. Kimi_Raikko_Forza avatarı
                Kimi_Raikko_Forza

                Alttaki yorumuna cevap veremiyorum güzel üslubundan ötürü cevabı kapamışlar yorumuna! Şimdi bu sana son cevabım olacak ve konuyu kapatıcam. Öncelikle üslubumu ve saygımı herkese karşı korurum karşıdan da aynı şeyleri beklerim senin bunlarla alakan yok. Acizlik akıyormuş her yerimden 🙂 Millet bir birini yamultuyormuş hemde doğrulamayacak şekilde vay be ne karakter 🙂 Soruna cevabı verdim zaten ALO nun Pedro De La Rosa ile konuşmalarına bak 2007 yılında bilgi çalıyor resmen ve evet ALO, RAİ yi yenmiştir bu sene tebrik ederim. Galiba pilot karakterini size de bulaştırmış. En iyisi sizsiniz 🙂

    2. Formula 1’i kaç yıldır izliyorsunuz? Şike yapanlar cezalarını çekti. Hepsine ceza verdiler bir Alonso’yu mu kayıracaklar? Şike’de suçsuz oldugu için ceza almadı. Alonso taraftarı değilim. Juan pablo montoya gittikten sonra sürücü desteklemedim ama Alonso sürüş tekniği olarak şu ankilerin en iyisi. Kişilik olarak da diğerlerinden farklı birşeyler yapmıyor.

    3. yarışı izlememiş sıralmaları izlememiş cahil cühela adamlar burda ahkam kesiiyo arkadasım singapurda Alonso arıza yasadı ve ılk ıkı cızgıde rahat yer bulabıleceği ıyı bır zamanla gelıyodu arıza nedıyle kenara cektı hatta Fernando cok uzulmustu hareketlerınden bellı etmıstı ve gerıden bassladı bunu kalkıpta senın gıbıler burda bılıp bılmeden atıyo kaldıkı renaultun ogunku performansı gayet ıyıdı redbullun bırı kaza yapmıstı yenıden sc gırdı ve Alonun arkasında ros ve ham vardı ıkısıde yakalayamadı kalan turlarda Aloyu he bana yakıt yuku bılmem ne demeyın!!!

  8. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    İmkansız desem,

    Alonso teknik ekibi saglam parası iyi, en azından 2. sezonunda şampiyon olabileceği bir takım istiyor.

    Lotus’ta adam mı kalmış motor mu kalmış para mı kalmış.

    Seneye Mercedes gelince Lotus zirveye oynadı diyelim,fabrika takımı bu şampiyonluğa müsade eder mi?

    Bunu Alonso’da bildigi için gitmez bana göre .

    1. Hocam seneye lotus a mercedes gelınce zirveye oynadı dıyelım dıyorsun da;zırveye oynasaydı oynatsalardı wıllıams oynardı bu sene…Sene ye de cok bır atraksıyon beklemesek daha mantıklı lotustan..Çünkü merso ılk olarak gelısım ve kodlama da falan wıllıamsı onde tutar.

      Ki bu sekılde olmadı dıyelım merso bu sene yaptıgının aynısını yapar veeeee gecıs butonunu kullandırmaz olur bıter 😀

      Keske dedıgın olsa..

      1. Lewis-Hamilton avatarı
        Lewis-Hamilton

        Lotus önceki senelerde böyle ilk 10 a girmede zorlanıp diger sezon podyumlara çıkıyordu o açıdan yazdım tabi o eski ekipti şimdi onlar kalmadı.

        1. f1 ın durumu üzücü gercekten…

  9. bu adam seneye arabamda mercedes motörü olmayacak demedi mi? lotus da seneye mercedes kullanacam demedi mi?
    gerçi bu adam piquet jr’ı duvara çarptırma işinden de haberim yok demedi mi?

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      He dedi, kimse de ispatlayamadı, siz ordaydınız ama, adamlar kendi kariyelerini Alonso’nun güzel gözleri hatırına yaktılarda kalkıpda Alo da biliyordu demediler. Ulan biz yandık bu da yansın demediler, üstüne her seferinde piqe dahil, babası dahil, adamın suçu yok diye boşuna konuştu. Ne bilsin adamlar NATO kafalara laf anlatılmaz.. Onlara MERMER lazım..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir