Kobayashi Yarışamayacağı İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Caterham’ın Japon pilotu Kamui Kobayashi, Amerika ve Brezilya’da piste çıkamayacağı için üzgün olduğunu söyledi.

Caterham’ıın yönetimi idareyi vergi memurlarına bırakmış ve takım Bernie Ecclestone’dan Austin ve Interlagos için özel izin almıştı.

Konu hakkında açıklama yapan Kobayashi “Ne yazık ki Caterham’ın içerisinde bulunduğu durum nedeniyle Amerika ve Brezilya GP’lerinde yarışmak mümkün değil. Bu nedenle hayranlar için çok üzgünüm. Durumu dikkatle gözlemliyorum ve olanaklarımı değerlendiriyorum. Gelecek için iyi bir seçim yapacağım” dedi.

Marcus Ericsson ise “Çalkantılı zamanlar geçiriyoruz ve şuanda çok fazla şey yaşanıyor. Ama her zaman ki gibi çalışıyor ve kendimi güçlü tutuyorum. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Yorumlar

“Kobayashi Yarışamayacağı İçin Üzgün” için 5 yanıt

  1. İsmini gördükçe zihnim, 2010 Japonya Grand Prix’ine gidiyor. Hairpin’daki çılgın dalışlar.

    O yarış farklı bir seride gibiydi adeta. Formula 1’de muhakkak bulunması gereken sürücü modeli Kamui.

    Sporun, tamamen sponsor kölesi olmasıyla birlikte, mevcut bulunan kaliteli pilotların emekliliğinden sonra gelecek nesil’i hep sorgulayacağız. Acaba dışarıda sponsorsuz kaldığı için kaç ”gerçek” yetenek yok olacak.

  2. Hatırlarsanız bu takım ilk sezonuna Trulli/Kovalainen ikilisiyle başlamıştı ve başarılı olmayı haketmişlerdi. Olamadılar ne yazık ki ve bu sezonki masraflar ve motor kuralları sonları oldu. Ferrari’den Bianchi olmasaydı Marussia da ayakta kalamazdı.

  3. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Paralı sürücülerin yarıştığı F1’de Kobayashi gibiler dışarıda kalıyor. Olmayan adaletini … kapitalizm.

    1. Adamsın….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir