Honda 2006'ya Dönmeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Honda takımı önümüzdeki sezon bu sezonki düşük performansı geride bırakıp en azından 2006 sezonunda gösterdiği performansı yakalamayı umut ediyor.

Takım ocak ayının sonunda tanıtılacak olan RA108 ile geçen seneki başarısızlığı gerşde bırakmayı amaçlıyor.

Nick Fry "İniş ve çıkışlarımız olacaktır, uzun bir sezonda bunlar kaçınılmaz. Ancak 2006 sezonu sonunda olduğumuz yere dönmemek için bir neden göremiyorum."

"Takım aynı kişilerden oluşuyor ve bir sürü yeni kişi var. Araçtaki gelişim de umut verici."

"Diğerlerinin tam olarak nerede olduğunu bilmiyoruz ancak sezon içerisinde 2006’daki performansımıza gelmeyi ummanın gerçekçi olmayacağını düşünmüyorum. Bu dönemde her yarışa puan kazanacağımızdan emin olarak çıkıyorduk." dedi.


Yorumlar

  1. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    yanlış hatırlıyorsunuz arkadaşlar. 2006 sezonunda honda yarış kazandığı zaman yinede güçlüydü ve sezonun ikinci yarısında button bir sürü podyum aldı ve en çok puan kazanan isimdi 2. yarıda. saygılar 🙂

  2. 2000'li yılları boşverin. 97 98 99 yılı Jordan Honda'ya dönün… Hill'i Fretzen'li yıllara.

  3. Bunların başarı anlayışı enteresan 2006 da ne başardılarki ferreri ve reno nun yarışdışı kaldığı bir yarışı hemde sezonun en yayvaş pistindeki tesadüfi birincilik mi komik…

  4. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    2006da ne yaptılarki sadece 1 yarış kazandılar o da schumacher ve alonso'nun yarış dışı kalmasıyla oldu. bence 2004'e dönmeye çalışsınlar o sezon ferrarilere kafa tutan takımlardan biriydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir