Lotus Total İle Devam Edecek

yazar:

kategori:

Lotus önümüzdeki yıl kullanacağı Mercedes motorlarıyla birlikte Petronas yakıtlarını kullanmaya başlayacak, ancak takımın teknik patronu Nick Chester uzun süreli tedarikçileri Total ile diğer yağlar konusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

“Farklı bir yakıtla yeni bir motoru çalıştırmak çok zor. Elbette Mercedes Petronas ile gelişim yaptı ve farklı bir yakıt seçerseniz kendinizi iyi bir pozisyona sokmazsınız.”

“Onların test masasında kendi yakıtınızı defalarca denemeniz gerekir, bu yüzden motor yağı ve yakıt konusunda Petronas’ı tercih etmek daha mantıklı.”

“Ancak Total ile gerçekten iyi bir ilişkimiz var ve diğer yağlayıcılar konusunda Total kullanmaya devam edeceğiz.”

“Gres ve vites kutusu yağlamada Total’i kullanacağız, çünkü yıllar içinde Total ile birlikte çok fazla bileşen geliştirdik ve başkasına geçmek sorunlu olacaktır.”

Chester Lotus’un Force India’nın yaptığı gibi Mercedes’in arka kısmını tamamen kullanma yolundan gitmeyeceğini de ekledi.

“Bu sizi aracın süspansiyon geometrisinde ve arka kısmında sınırlar ve Enstone’da vites kutuları üzerine çok iyi tasarımcılarımız var ve kendi gelişimimizi sürdürmek istiyoruz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir