‘Hızlı’ Hulkenberg’in Gözü 2010 Williams Koltuğunda

yazar:

kategori:

Willi Webber, Formula 1 turnikesindeki kapıdan bir sonraki çaylağın geçmesini sabırsızlıkla beklediği üzerinde durdu. F1 tarihindeki en başarılı kariyerin içinde ve dışında Michael Schumacher’e danışmanlık yapan 67 yaşındaki Alman şimdi ülkenin bir diğer yeteneği için sabırsızlanıyor.

” Nico, GP2 serisine hazırlanmak için dört hafta hazırlık kampında çalıştı.” Webber 21 yaşındaki son F3 Euroseries şampiyonu Nico Hulkenberg’e atıfta bulundu.

” 2010 yılında O’nu Formula 1′de göreceğimiz konusunda ikna oldum.

Nico GP2 serisinde ART takımı adına yarışıyor ve aynı zamanda Williams’ın test ve yedek pilotu, ve ünlü Britanyalı takımın büyük bir sevgisini kazandı.

Alman Sport Bild gazetesine konuşan teknik direktör Sam Michael Nico ile ilgili şunları söyledi:  ” Yaşına rağmen Nico çok hızlı ve testin her turunda açık bir şekilde olgunlaştı.”

Avustralyalı Michael aynı zamanda Hulkenberg’in kış sezonunda Grove’daki fabrikada nasıl zaman geçirdiğine de değindi. FW31′in gelişimi içinde yer aldığını ve ilgilendiğini söyleyen Michael çift katmanlı difüzör konusunda da oldukça fazla konuştuğunu da belirtti.

Williams’ın şu anki pilotları Nico Rosberg ve Kazuki Nakajima’nın kontratları bu yılın sonunda doluyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir