La Gazetta Dello Sport: “Marchionne, İki Büyük Haber İçin Amerika’ya Gidiyor”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel’in Red Bull’dan ayrılmasının ardından Ferrari’ye geçmesine kesin gözüyle bakılıyor ancak şu ana kadar bu konuda en ufak bir açıklama gelmedi.

Japonya GP öncesinde Red Bull, Sebastian Vettel’in Ferrari’den gelen büyük teklifi kabul ettiğini ve sene sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından Vettel’in Ferrari’de Fernando Alonso’nun yerine geçmesine kesin gözüyle bakılırken Alonso’nun da McLaren’e geçeceği düşünülüyordu. Ancak ne Alonso ne de Vettel’le ilgili en ufak resmi bir açıklama gelmedi.

İtalya’dan Dello Sport’a göre Ferrari Başkanı Sergio Marchionne, bu hafta sonu iki büyük açıklama yapmak için Amerika’ya gidecek.

Marchionne’nin Amerika GP’de Fernando Alonso ile yollarını ayıracaklarını ve Sebastian Vettel ile anlaştıklarını duyurması bekleniyor.


Yorumlar

“La Gazetta Dello Sport: “Marchionne, İki Büyük Haber İçin Amerika’ya Gidiyor”” için 8 yanıt

  1. @@@ sebastian vettel gelecek dertler bitecek@@@

    başkanıma bak be 5 parmağıyla vettelin 5. şampiyonluğuna işaret etmiş helallllll yakışırrrrrr

  2. Bu hafta Ferrari için cok önemli bir hafta olacak.

  3. sunun surasinda pazara ne kaldi 😀 dananin kuyrugu kapacak..

  4. Kaç güngür ferrari ile ilgili cars group siteleri birşeyler geveleyip duruyor supercar’lar ile ilgili de birşeyler söyleyecekler galiba. Herkes iyiden iyiye amerikan odaklı ferrari haberleri geleceğini söylüyor. LaFerrari bile etkilenebilir bu yönetim kurulundan.

    1. Başka sitelerde Ferrari’nin satılacağı ve artık tamamen FIAT’ın kontrolünde olmayacağı yazıyor. Piero Ferrari’nin başına kalacak gibi. Haberlerden birisi bu olmalı.

      Bence diğeri de pilot transferinden çok turbo 458 varyantı veya benzeri ile ilgili olabilir. Amerika pazarı deyince, kim bilir, Ferrari SUV yapar 😀

  5. Kimi ile yollarını ayırıp,Vettel ve Alonso ile devam etseler,dünya nasıl ters köşe olur. :))

    1. ne gülerim ama

    2. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      O kadar Alonso’ya rest çekildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir