Bianchi’nin Durumu Hala Kritik Ancak Stabil

yazar:

kategori:

Japonya GP’sinde geçirdiği büyük kazanın ardından sonunda Jules Bianchi ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Habere göre Bianchi’nin durumu hala kritik ancak stabil bir durumda.

4 hafta önce Japonya’da kaza geçiren Bianchi hemen hastaneye kaldırılmıştı. Kurtarma aracına vuran Bianchi, kafasına aldığı sert darbenin ardından ameliyat oldu. Fransız sürücü kazadan sonra hayati tehlikeyi hala atlatmış değil ancak buna rağmen durumu stabil bir şekilde ilerliyor.

Ailesinden yapılan açıklamada “Bu pazar günü Jules’in kazası olalı 4 hafta geçmiş olacak. Jules hala Yokkaichi’deki Mie General Medical Center’da yer alıyor.”

“Profesörler hala durumunun kritik ancak stabil olduğunu söylüyorlar.”

“Verilecek yeni bir haberimiz olmasa da  dünyada Jules’i destekleyen çok fazla kişi olduğunu ve onun bu konuda mücadele etmesini istediğini biliyoruz.”

“Onun taraftarlarından destek mesajları yağmaya devam ediyor. Onlara bilgi vermek istiyoruz ancak bu kadar kısa oluyor.”

“Jules savaşmaya devam edecek. Jules’in tedavisiyle ilgili bazı haberlerler çıksa da şu an için mücadele burada Yokkaichi’de devam edecek. Adım adım ilerliyoruz.”

“Bir kez daha sabrınızdan ve bu zor zamanımızda ailemize karşı olan yaklaşımınızdan dolayı sizleri takdir ediyoruz.”

“Bunun yanında Jules’in Mie General Medical Centre’da mümkün olan en iyi tedaviyi görüyor olmasından dolayı rahatız. Doktorlar sürekli olarak Roma La Sapienza Üniversitesi’ndeki beyin cerrahları ile ve FIA Tıbbi Komisyonu’nda yer alan Profesör Gerard Saillant ile iletişim halindeler.”

“Uygun bir zamanda gelişmeler hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Bu arada Jules için dua etmeyi sürdüren herkese teşekkür ediyoruz.” sözlerine yer verildi.


Yorumlar

“Bianchi’nin Durumu Hala Kritik Ancak Stabil” için 4 yanıt

  1. En ufak bir değişiklik yoksa, bu pek iyiye işaret değil. Bir insanın 4 haftadır durumu kritik ancak stabil olur mu? Bizim gibi nazara vs inanan insanlar olsalar, iyi birşeyler oluyor ama bilgi vermiyorlar diyeceğim ama… Geçen gün fransız gazetesinde Lozan’da Schumacher’in yattığı hastaneye birkaç hafta içinde hakledilebilir diye bir haber okumuştum ki kafa tranvalarında dünyanın en iyisiymiş bu hastane ama bu açıklamadan anlayacağımız üzere öyle bir durum da yok. Hareket dahi ettirememeleri çok kötü. İnsallah bir mucize olur ve birden gözleri açıverir.

  2. Okumaktan,haberlerını görmekten bıkmadım ama ıcımde her gördügümde bır karamsarlık ve okumama ıstegı var…İlginc sekılde

  3. Üzücü. Geri dönebilecekse bunun çoktan olmuş olması gerekirdi.

  4. Deja-vu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir