Vergne: En İyi Seçeneceğim Toro Rosso

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun Fransız pilotu Jean Eric Vergne, gelecek sezon ki en iyi seçeneğinin Max Verstappen’in yanında Toro Rosso’da yarışmak olduğunu söyledi.

Toro Rosso koltuğu için Carlos Sainz, Alex Lynn, Pierre Gasly gibi pilotlar ile mücadeleden Vergne “Ekibim ve kendim için en iyi seçeneğin takım ile devam etmek olduğunu düşünüyorum” dedi.

Vergne “Toro Rosso’ya geldiğimde yeni bir takım patronu, yeni insanlar ve yep yeni bir takım vardı. Planımız birkaç sene içerisinde orta sıranın en iyi takımlarından birisi olmaktı”

“Şuanda bunu başarıyoruz ve bunu başarmak için çalışmaya devam etmek çok önemli”

“Bu yıl birçok yarışta sorun yaşadık ve iyi bir araç alamadım. Sezon boyunca çok fazla yarış dışı kaldık ve çok fazla puan kaybettik. Eğer bu kayıplar olmasaydı gerçekten güçlü bir konumda olacaktık”

“Birlikte çalışmaya devam edersek, gelecek yıl gerçekten güçlü bir takım olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Fransız pilot 17 yaşındaki Verstappen için ideal bir takım arkadaşı olacağı görüşünde.

Vergne “Takımda kalmamın birçok yararı olacak. Büyük bir yetenek olarak gösterilen Max’ın bu yıl Daniil’in yaptığı gibi benden öğrenebileceği şeyler olduğunu düşünüyorum. Bunu herkes için bir kazanç olacağı görüşündeyim”

“Gelecek yıl için adil olmalıyız. Bütün söyleyebileceğim bu ekip ile devam etmek istediğim. Önümüzdeki birkaç gün ve hafta içinde neler olacağına bakacağız” dedi


Yorumlar

“Vergne: En İyi Seçeneceğim Toro Rosso” için 3 yanıt

  1. Gidebileceği başka takım görünmüyor. Force India ona değer verebilecek tek ekip, ama onların da kadrosu dolu. Sürpriz bir Mclaren mümkün mü?

    1. Gercekci olmak gerekırse ımkansız derım…Zaten su an en ıyı secenek Toro Rosso demiş..Çok açık konuşmuş…Nerdeeeee nc laren olsa ve kesınlesse pc başında göbek atarım…cıdden 😀

      Ama bızımkı de tavugun kendını bugday ambarında sanması meselesı olur ancak :D:D

  2. Jev bildiğin takımda kalabılmek ıcın cok alttan alyorsun….Degmez bmarko hırtına…Olursa da seneye ıyı ıs cıkarmaya bak daha ıyı bır takımda gorelım senı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir