Formula 1: Rakipler

yazar:

kategori: ,

Yorumlar

“Formula 1: Rakipler” için 10 yanıt

  1. videonun üstünde schumi ve hakinen var ama Michael Schumacher’in videoyla alakası yok . alonso hamilton vettel massa raikonen kimki formula1,in adının geçtiği yerde Michael Schumacher’in olmadığı yerde bunların görüntüleri geçiyo hep …. hazırlayan arkadaş f1,den bi haber

  2. Gerçekten >>FORMULA-1<< gibi bir sporun kıymetinin yeteri kadar bilinmemesi beni delirtiyorr izlerken gerçekten bunca yıl niye izlediğini anlıyor insan TEŞEKKÜRLER

  3. guzel video paylasimlariniz icin elinize saglik

  4. Hadi eski şampiyonları anlaşılır. Görüntü azdır vs. Schumacher’in az bulunması pek unutulacak gibi bir nedenden de olmasa gerek.

  5. 7 kez dünya şampiyonu olmuş Michael Schumacher’in, tek bir şampiyonluk enstantanesinin dahi bulunmaması, çalışmanın oldukça taraflı yapıldığını açık seçik ortaya sermiş.

    Madem böyle bir işe kalkışıyorsun ”Formula 1” adı altında, objektif olup öyle kurgu programlarının başına oturacaksın. Net bir örnek.

    1. adam kendi imkanlarında kendi zevkine göre video yapmış. kimi videosuna koyup koymayacağını sana mı soracak? veya adam bu videoyu yaparken her pilota eşit saniye ayıracağının garantisini mi verdi?

      schumi’yi koymamış diye eleştirsen neyse de, bu hesap sorma tavrı nerden geliyor anlamak güç.

      1. royalhunt okunmaya değer yorumlar yapıyorsunç bu tarzını hiç bozma kardeşim

    2. Doğru videoyu izlediğine emin misin?

  6. vw-tdi-power avatarı

    Harika bir video teşekkürler

  7. Çok güzel video, izlerken bu Formula 1’i neden sevdiğini tekrar anlıyor insan 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir