Alonso: “2015 ve Sonrası İçin Çok Tutkulu Planlarım Var”

Fernando Alonso, Amerika GP hafta sonu öncesinde geleceğine dair açıklamalarda bulundu ve çok tutkulu bir plana sahip olduğunu söyledi.

Alonso’nun gelecek sene Ferrari’den ayrılması ve McLaren’e geçmesi bekleniyor ancak bu konuda henüz resmileşen bir şey yok.

Gelecek sene nerede yarışacağını bilip bilmediğinin sorulması üzerine Alonso “Biliyorum, evet. Hemen hemen.” dedi.

Gelecek sene Formula 1’de olup olmayacağının sorulması üzerine Alonso “Şu anda bir şey söyleyemem.”

“Geleceğim için çok tutkulu bir planım var. Bu Ferrari için de en iyi şey. Bu olursa insanlar çok, çok heyecanlı olacaklar. Ben de öyle. Ben çok mutluyum ve son 2-3 aydır olan  her şey tam olarak planladığım gibi.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “2015 ve Sonrası İçin Çok Tutkulu Planlarım Var”” için 28 yanıt

  1. 1.6 litrelik süpürge sesli motorlarla devam eden f 1 sezonunun belkide en heyecanlı kısmını Alonso yaratıyor kilit isim ve

    transferlere yön vermesi açısından.

    yoksa sonu ve sonucu belli sessiz bir film gibi bu seneki sezon evet 1.6 deniyordu lakin

    bu denli sessiz bir yarış halinin verdiği buruk tad ben dahil araçla eşleştirildiğinde berbat bir seyir zevki çıkıyor ortaya..

  2. Alonso taraftarları onun tutkusunun ne olduğunu iyi bilirler.Ondan dolayı bizler sakiniz.

    1. Aras Tekiner #ForzaJules avatarı
      Aras Tekiner #ForzaJules

      +1

  3. MyN1Fernando avatarı

    Bence Alonso Marussia’yı alacak.Kendi takım patronu kendisi olacak,kendi stratejisini kendisi belirleyecek ve kendi pitstopunu da kendi yapacak.Artık başka bir şey gelmiyor aklıma 😀 Nereye gideceksen yalvarıyorum açıkla artık…

  4. Büyük ihtimal McLarene geçmeyecek. Ron Amcanın yanında mutlu olmaz bunun içinde plan yaptığını sanmam.
    F1 de kalacağına dair bile net bir cevap yok.

  5. Arkadaşa katılıyorum. Alonso , Marussia ‘yı satın alıyormuş. 3. araç olarakta Mercedes’ten araç temin edip kendisi koltuğa geçiyormuş. Yılın bombası olurmuş 🙂

  6. Alonso kendi takımını kuracakmis.

  7. Alonso ve Vettel gelecek yıl birlikte yarışacaklar. ama hangi takımda? 🙂 Siz sadece buna karar verin. 🙂

  8. KimiRaikkonen avatarı
    KimiRaikkonen

    Hepi topu bir takıma transfer olacaksın, neymiş Ferrari de geri kalan herkes de çok heyecanlanacakmış. Mclaren’e falan geçersen kimse heyecanlanmayacak zaten o haberin suyu çıktı. Amma gizem yarattınız.

  9. 1. “Geleceğim için çok tutkulu bir planım var.” Bu cümle her şeye açık. Yani kendisini mutlu hissedebilecegi Ferrari, Mclaren koltuğu ya da F1 dışında bir olay olabilir.
    2. “Bu Ferrari için de en iyi şey.” Bana göre son yılların en iyi (komple) pilotunun ve tabi kendisinin en iyi olduğunu düşünen bir pilotun böyle birşey söylemesi için Ferraride devam etmesi gerekiyor. Kimi de Ferraride. O zaman Vettel nereye gidecek?
    3. “Bu olursa insanlar çok, çok heyecanlı olacaklar.” Alonso Ferrariden ayrılır Vettel Ferrariye gelirse belki biraz heyecan olur ama ben çok çok heyecanlanmam. Zaten bu durum 2. cümle ile celisiyor. Vettelle pek arasi olmayan birinin koltuğunu Vettele birakirken,”Bu Ferrari için de en iyi şey.” demesi pek anlamlı değil. Ama Ferraride 3 araç olur, pilotlar da Alonso, Kimi ve Vettel olursa işte bu hem Ferrari için en iyi şey olur hem de ben çok çok heyecanlanirim☺

    1. Güzel düşünmüşsün. Ancak 2015 için 3 araç olmayacak gibi. Olsa bile 1 tanesininin çaylak olacağı konuşuluyor. Ayrıca 3. araç olarak Marussia ve Caterham’a araç sağlama muhabbeti de dönüyor biliyorsun. Yani güzel düşündün de arkası biraz boş gibi..Ütopik yani.

      1. Prost son zamanlarda çok fazla demeç veriyor o da Caterham la dönüş yapacakmış F1 e yanındada Kubica 🙂

        1. Pardon yanlış yere oldu rairai nin yorumuna yapıcaktım buyorumu sorry

      2. o çaylak muhabbetine hiç iyi bakmıyorum doğrusu. zaten bu ara gelen çaylaklar tırt oluyor, gridde bir anda 15 tane çaylak, çoğu hızlı araçlarda, her yarış kaza izleriz.

        çaylaklar eğer çok iyilerse iyi takımda başlarlar, değillerse biraz daha gerideki takımlarda kendilerini kanıtlamaya çalışırlar. bir de 3 araç kuralının geleceği ilk sene için bu kuralın geçerli olacağını sanmıyorum. hatta ondan sonraki seneler için bile iptal edilebilir.

        1. Vala açıkçası bende istiyorum ki sadece fabrika takımları yarışsın ve hepsinde 3 araç olsun..O zaman gör sen cümbüşü..Williams’a BMW motorunu ver.
          Ferrari
          Mercedes
          Redbull Renault
          Williams BMW
          Mclaren Honda

          15 araçla harika olurdu.

          1. bu güzelmiş ama herşeye rağmen gridin renkleri force-i( turuncu ) ve sauber ( gri )’ de olsa 21 araç harika olabilir.. Sauber evet bu sene çok kötü ama asla bi çöp takım olmadı bence.. O yüzden her daim olmalı ve renk katmalılar F1’e :))

            1. Ya bence bir seride her takım şampiyonluğu hedeflemeli yani yoksa ne anlamı var? Bunun heyecan yaratan bir spor olması bunu gerektirir ama force i ve sauber’i bu denkleme koyarsanız sürekli 4. 5. olup para kazanıp ticaret yapmaya çalışan bir işletme.
              Ayrıca Formula 1 yıllardır markalar savaşı olarak vardı yani yol otomobili için en iyi motor en iyi aero en iyi tasarım gibi birçok dalda markalar diğerleriyle yarışıyordu. Force i’nin bir aracı var mı? Sauber’in var mı?
              Bunlar para kazanmak için açılmış şirketler. Gereksiz.
              Futboldan örnek verelim 😀 Yani Wolfsburg, Shalke, Köln, Ausburg; Bayern Munich, Borussia D., Leverkusen’li bir lig mi daha heyecanlı olur yoksa Bayern, Dortmund, Barca, Real M, Milan, Arsenal, Manchester, M. City, Chelsea vs. bu mu daha heyecanlı 😀

  10. Bence Alonso Marussia’yı satın alıyor ve Vettel’i Ferrari’den vazgeçirip ‘Marussia’ya gel kapışalım’ dedi. Oyüzden uzadı bukadar.:D:D Ferrari heyecanlarda 😀

  11. Seneye Alonso ve Vettel Ferrari’de Kimi Mc-laren de emekli olacak

  12. her şey 3 aydır açık dememiş hayret

  13. Ferrari için çok heyecanlı olacak şey nedir, çok ilginç 🙂

    Aklıma Vettel geliyor, yani Vettel ile Ferrari’de yarışması.Ancak bu şu açıdan mantıksız, Redbull’da birazda tek adam olmamasindan ve Redbullunda Riccardoya cok guvenmesinden dolayi tabi isin icinde mutlaka parada var, birazda Ferrari’yi secti.Ferrari’de ozellikle Alonso ile yarisma cesaretini gosterdiyse kendisine helal olsun demek duser.Diger secenekte Vettelin mclarena gitmesi e burada siradisi birsey yok, ekip ayni kadro ile devam edecek demektir.Lan yoksa ikiside Mclarene mi gidiyor, kufur edebilirmiyim arkadaslar yeter artik aciklayacaksaniz aciklayin yoksa ben aciklarim 🙂

  14. 100+ yorum bekleniyor.

    1. 😀 bu adamin siyasetci olmasi yada fia nin basina gecmesi lazim bernie amcanin yerine 😀

      1. Bence bu düşünceyi desteklemelisin.Bernie’ye göre daha iyi kuralları getireceğimden emin olabilirsin 🙂

        1. hiç fena olmaz gercekten bu ihtiyarlar sıkmaya başladılar saçma sapan kuralları ile

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir