Menajeri: “Button İstenen Adam”

yazar:

kategori:

Jenson Button’un menajeri, McLaren’in gelecek sene İngiliz sürücüyü takımda tutmak istememesine rağmen Button’un aranan adam olduğunu söyledi.

2009 şampiyonu sürücünün McLaren ile gelecek sene için anlaşması bulunmuyor ve henüz anlaşmanın yenileceğine dair de bir gelişme yok. Button’un koltuğunu Fernando Alonso’ya kaptırabileceği söyleniyor.

Button’un menajeri Richard Goddard “Button olağan üstü bir sürücü olduğu için herkes beni arıyor. O hala en iyi döneminde. Herkes onu istiyor. O istenen birisi.”

“Çok fazla farklı yaklaşım oldu. Bir çok farklı spordan istek var. Tabi ki yarış sporlarından istek var.”

“Ancak henüz ciddi bir görüşme olmadı. Bulunduğumuz konum ve olacağım konum açısından farklı seviyelerdeyiz. Açıkçası F1’de kalmak ve McLaren’de sürmek istiyoruz ancak belki de bir fırsat gelecek ve harika bir yer bulacağız.”

“Takımdan bir şey bilmedikleri dışında henüz bir şey söylenmedi. Bu saçma görünebilir ancak henüz hangi yoldan gideceklerine karar vermemiş gibi görünüyorlar.”

“Düzenli bir şekilde Ron ile iletişim kuruyorum ve yeni bir şey yok. Benimle konuşuyor ve gerçekten üzgün olduğunu ancak görüşmelerin devam ettiğini söylüyor. Böyle olmaması gerektiğini ancak olduğunu söylüyor. Durum bu.” dedi.

Button’un spor otomobil yarışlarına katılabileceği iddia ediliyordu ve menajeri de bu söylentileri yalanlamadı.


Yorumlar

“Menajeri: “Button İstenen Adam”” için 3 yanıt

  1. triatlon yapsın olmayan hızıyla daha fazla motorsporlarını mahvetmesin.

  2. Kım ıstıyor acep???merak ettım

  3. LeMans / Indy / Nascar / Toro Rosso(!) ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir