Hamilton Antrenman Sorunlarını Önemsemedi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Amerika’da 2. antrenman sorununu ufak bir sorunla erken kapatmasına rağmen yarış için endişeli olmadığını söyledi.

Dünkü seansları zirvede tamamlayan Hamilton, henüz 18 turun ardından garaja gelerek aracından inmişti. Mekanikerler aracı soydular ve sağ arka tarafa odaklandılar.

Hamilton “Ufak sorunlar vardı ancak onların bugün olması daha iyi. İlerleme konusunda sorun olmayacağından eminim ancak yine de sizi neyin beklediğini bilmiyorsunuz.”

“Bu tür şeyler tabi ki yardımcı olmuyor, uzun sürüşlerde çok fazla zaman kaybediyorsunuz çünkü aracın dengesini ve ne kadar zorlayabileceğinizi, ne kadar yakıt tasarrufu yapacağınızı o zaman görüyorsunuz.”

“Nico tüm seans pistteydi bu yüzden toplanan verilerden öğrenmeye çalışacağız.  Yarışta daha iyi olmayı umuyorum.”

“Sorunun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ancak bir yerde sızıntı gibi bir şey olduğunu söylediler. Araç iyiydi ancak önlem için durmak zorunda kaldık. Sorunu çözecekler ve bunu önemsemiyorum. Bunu Niki Lauda’ya da söyledim ve o ‘Aracımızda böyle bir şey olamaz. Geliştirmemiz lazım ki mükemmel olsunlar.’ dedi.”

“Aracımız iyi görünüyor. Nico ile çok yakın görünüyoruz. Yarış açısından çok sert mücadele bekliyorum. Heyecanlıyım ve buna hazırım.” dedi.

Paddy Lowe da Hamilton’un aracının önlem olarak pite getirildiğini, araçtaki sorunun Hamilton’un telsizden vitesler konusunda yaptığı şikayetlerle alakası olmadığını söyledi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir