Button: “McLaren Sochi’deki Kadar Hızlı Olmayacak”

yazar:

kategori:

Jenson Button, McLaren’in Austin’de son yarış Rusya’daki kadar rekabetçi olacağını düşünmüyor.

McLaren cuma antrenmanlarında cesaret verici performans sergilese de Button son yarıştaki kadar güçlü olacaklarını düşünmüyor.

Button “Araçta bazı yeni parçalar var ancak ayarlar açısından da daha iyi bir yol bulduk. Bu iyi bir şey ve çok mutluyum. Japonya’da araçta daha iyi bir yön bulduk ve bunu Sochi ile burada devam ettirdik.”

“Sochi’deki kadar rekabetçi olacağımızı sanmıyorum. 4. olabileceğimizi sanmıyorum ancak iyi puanlar kazanabiliriz. Ama alacağım 5 sıra cezasıyla bu biraz zor olabilir.”

“Birinci seansta her zaman hızlı oluyoruz. Bunun sebebini bilmiyorum ancak umarım olmak istediğimiz yere döneriz. Şu anda kiminle mücadele edeceğimizi bilmiyorum. Sıralamalara ve yarışa kadar bunu bilemeyeceğiz. Ancak ne olursa olsun 5 sıra cezasıyla birlikte zor bir hafta sonu olacak. Burası geçiş yapmak için kolay bir yer değil.” dedi.

Kevin Magnussen “COTA pistine ilk defa geliyorum ve burası iyi bir yer. İlk virajı yegane. Ardından ilk sektörde gelen yüksek hızlı virajlar ilginç. Burada geçiş yapmak mümkün olmalı bu yüzden keyifli bir yarış bekliyorum.”

“Bugünkü sürüşler sert lastiklerde, opsiyon lastiklerine göre daha güçlü olduğumuzu gördük. Sert lastiklerde iyiydik ancak opsiyon lastiklerinde biraz daha zaman bulmamız lazım.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir