Raikkonen “Ferrari Nasıl Kazanacağını Hâlâ Biliyor”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, alınan kötü sonuçlara rağmen Ferrari’nin kazanma yeteneğini kaybetmediğini söyledi.

Ferrari İspanya’da biraz daha öne yaklaşmayı başardı ancak Raikkonen’in hidrolik sorunu Fin pilotun yarışının erken bitmesine neden olurken Massa’nın da yakıt sorunu 4.lükten 6.lığa kadar gerilemesine neden oldu.

Raikkonen “Olumlu olan aracın daha önceye göre güçlü olması ve daha da gelişim gösterebiliriz. Artık önde istediğimiz yere yaklaşıyoruz ve öndekiler ile mücadeleyi hedefleyebiliriz.”

“İlk adımı attık ve bundan olumlu bir şeyler çıkarabilirsek iyi olacak. Bunun dışında her ikimiz için zor bir hafta sonu oldu ancak umuyorum daha iyi yarışlar çıkaracağız. Son zamanlarda bir çok şeyde şanslı değildik ancak bir noktada bu dönecek ve geri döneceğiz.” dedi.

Raikkonen, takımının kazanmayı unuttuğu söylentilerini de kabul etmedi.

Raikkonen “Bir şeyi kaybetmedik, kazanırken çalıştığımız insanlarla devam ediyoruz.”

“Ancak hatalara dikkat etmeliyiz, bazen zorlayıp geri dönmeye çalışırken daha kolay hata yapabiliyorsunuz.”

“Kazanırken her zaman kolaydır, bazı şeylerde çok rahat olursunuz. Bu sene bir çok şeyi daha iyi yapabilirdik ancak tüm herşeyden öğreniyoruz ve tekrar aynı seviyeye çıkacağımıza eminim.”

“Çok kötü zaman geçiriyor gibiyiz ancak bu ilk defa yaşanmıyor. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ve dediğim gibi geri döneceğiz ve istediğimiz seviyeye çıkacağız.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir