Trulli, Hâlâ Toyota'ya İnanıyor

yazar:

kategori:

Son 2 senede gerilemelerine rağmen Jarno Trulli, Toyota’nın iyi sonuç alabilecek güce ve yeteneğe sahip olduğuna dair inancının kaybolmadığını söyledi.

2005 sezonu başında oldukça güçlü yarışlar çıkaran Jarno Trulli geçtiğimiz sene podyuma bile çıkmayı başaramadı. Ancak Trulli olayların kendileri için tekrar olumlu yönde değişebileceğine inanıyor.

Trulli "Sezon özeti yapmak ya da "şunları yapabilirdim, şunu yapmalıydım" demek istemiyorum. Herkes olasılıklar üzerinde konuşabilir."

"Gerçek olan klasmanda da görüldüğü gibi takımımın elde ettiği sonucun mükemmel olmadığı. Önemli olan gelişmek için ne yapmamız gerektiğini biliyor olmamız ve samimi şekilde bunları yapabileceğimize inanıyorum."

"Takım başarılı olmak için kaynağa ve potansiyele sahip. Bir çok rakibimize göre daha az deneyimli olsakta iyi bir araç üretmek için herşeye sahibiz."

"Son bir iki sezonda takımın performansının beklenenin altında olduğu doğru ancak benim takımın başarılı olabileceğine dair olan inancım her zamanki kadar yüksek."

"Her zaman çok sıkı çalıştığımızı göstermek istedik. Bu şekilde devam edersek kesinlikle gelişim olacaktır. Ben kendi payıma düşeni yapmaya hazırım çünkü ben kaybetmek istemiyorum. Genel olarakta insanların kaybetmeyi sevdiğini düşünmüyorum ancak ben kaybettiğimde gerçekten üzülüyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Benim de merak ettiğim acaba toyota trulliye inanıyor mu?:)

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    trulli abim seni kandırıyorlar hala inanmaya devam ediyorsun :))

  3. abi süper yazılmış ya "trulli toyotaya hala inanıyor" cok begendim sonunda unlem yok keske olsaymıs (!) gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir