Resmi: Ericsson 2015’te Sauber’de!

yazar:

kategori: ,

Sauber, Caterham’ın İsveçli pilotu Marcus Ericsson’ın 2015 yılında kendileri adına yarışacağını resmen açıkladı.

Ericsson bu yıl Caterham adına Formula 1’deki ilk sezonuna çıkmıştı. Ancak takımın yaşadığı mali problemler nedeniyle Caterham Amerika GP’sinde pistteki yerini alamadı.

Sauber’in yeni pilotu Ericsson “Çok çalkantılı bir haftanın ardından, aniden en iyi ve en erken yıl başı hediyesini aldım”

“Sauber 2015 için bana güvendi. Genç sürücüleri geliştirmekte en iyi takımlardan birisi olarak bilinen Sauber ile yarışmak beni gururlandırıyor”

“Bu büyük bir meydan okuma olacak. Bir sürücü olarak en iyisini yapacağım” dedi.

Sauber takım patronu Monisha Kaltenborn ise “Marcus’u son derece motive bir sürücü olarak biliyoruz. O bu yıl Formula 1’deki çaylak sezonunda kolay bir iş yapmadı. Ancak kendisini sakin tuttu ve gelişti. Özellikle son yarışlarda iyiydi. Marcus’un imzasının takıma yeni bir ivme katacağından eminiz” dedi.

Sauber ayrıca Ericsson’ın takım arkadaşının gelecek haftalarda netleşeceğini söyledi.


Yorumlar

“Resmi: Ericsson 2015’te Sauber’de!” için 21 yanıt

  1. Sauber: “Kredi çektik”

  2. Ferrari’ye,motoruna fazla güvendiler ve cezasını çektiler.Sene sonunda büyük ihtimal F1’den ayrılırlar.Çünkü puan bile alamadılar.Gelirleri de buna bağlı olarak düşecek.

  3. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Benim o koltuk için adayım Jules’tu ama şanssızlık işte.

    1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
      ForzaFerrariForzaFelipe

      Ek olarak Ericson zaman zaman iyi gibiydi. Van der Garde de benim gözümde iyi hatıraları var. ikisi olursa tutabilir bence.

  4. Sutil kalır umarım. Bugün oldukça iyiydi. Guti takozu umarım gider.

  5. bu takımda iki senedir benim gibi gözlüksüz yarışamayan ve pek bir şey yapamayan gutierrez gibi bir sürücü yarışıyor. ericssonun da pek bir şey yaptığı yok gibi görünüyor. en kötü para getirir takıma. değişen bir şey olmaz.

  6. ‘Marcus’un imzası bize ivme katacak’ yani diyor ki ‘para lazım’.
    Yapacak birşey yok. Bu hale düşüren F1 yönetimine gitsin bütün küfürler. Takım arkadaşı q1’de elenirken Sutil 10. sırada ve umarım yarın puanlar alır ve sporun başarıya değil paraya baktığını gösterir.

  7. Sauberin eleştirilmesini anlamıyorum. Gerçekten de anlamıyorum.! Ne bekliyordunuz adamlar son iki gündür ” batacak olan 3. Takımda biziz ” diye avaz avaz bağırdılar. Hangi ismi getirneliydiler ? Alonso mu Vettel mi ? Genç ve aalt serilerde şampiyon olmuş biri gelmeliydi tabi ki değil mi çok haklısınız! Tecrübesiz, toy, ve beş parasız biri olmalıydı değil mi ? Kesinlikle Marcus Ericsson çok iyi bir transfer. Sauber erken davrandı ve mantıklı

  8. iki takımın yarışlara bile katılamadığı günlerde, Sauber gibi sıkıntıda olan bir takımın koltuğunu sponsorlu bir pilota vermiş olduğunu eleştirenlerin takımdan önce F1 yönetimini eleştirmesi gerekiyor. Adamlar ayakta kalmak için nelerle uğraşıyor, yüzlerce insanın işi söz konusu iken hala Sauber’e laf atanlar bu ekonomik sorunun ciddiyetini anlamış değiller henüz

    1. lafın banaysa şahsen sözümü esirgemedıgım ıcın zaten bernıe basta olmak uzere f1 i bu hale getırenlerle ılgılı ve bu haberle ınıltılı haberlerde objektıf sekılde yazdıgımı gorursun..

      1. laf baya bir ortaya gitmişti ama sen üzerine alındıysan belirteyim, öteki yorumların ve objektifliğinle alakalı bir fikrim maalesef yok, eğer sen kendinden eminsen alınmana hatta burda kendini savunmana bile gerek yok 🙂 sonuç olarak bu takımlar ciddi sıkıntıdalar, Sauber’de ister en yetenekli pilotu seçmek ama işte…

        1. Ben bastan berı paralı pılot olayına karsıyım.Bırseye alındıgımda yok 😉

    2. Biz yetenekli gençler görmek istiyoruz düz yolda spin atan paralı pilotlar değil bikere 😀

  9. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    son yarışlarda iyiydi hakkını yememek gerekir. ama koltuk hak ediyor mu derseniz cevap hayır tabiki. nasıl performans göstericek sauberde bakalım. sutile yazık olucak.

  10. Sutil koltuksuz kaldı
    Sirotkin yalan oldu
    Gutierrez den sonra Ericsson bravo Sauber !

    1. Daha ne olsun süper bir genc yetenek kadrosuna sahıp oldular… 😀

      1. Hemde ne süper arkası bol sıfırlı süper yetenek ! 🙂

  11. bu kafayla daha çok ağlar Sauber

  12. Bence başarılı olur. Düşük downforcelu araçlardan gelenler daha iyi bir otomobil bulduğu zaman üstüne koyuyor.

  13. gözünü seveyim yeşilliğin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir