2014 Amerika GP: Rosberg ve Hamilton’ın Tur Karşılaştırması


Yorumlar

“2014 Amerika GP: Rosberg ve Hamilton’ın Tur Karşılaştırması” için 9 yanıt

  1. Lewis bu yıl her cumartesi olduğu gibi lastikleri fazlaca kitlemiş 7 polü var bunların yanlış hatırlamıyorsam 3 ü yağmur etkisinde bir sürü de problemi var (turu bırakması, spin atması, araçtaki arıza, aracının yanması)
    ancak Q3’de eşit şartlarda Lewis bu yıl Nico’ya göre daha zor pol alıyor aldığı pollerde fark minimum oluyor şu ana kadar tek tur hızında Grid’in en iyisi diyebileceğimiz adamın Nico’ya öyle ya da böyle mağlup olması da ayrı bir ironi oluyor

  2. F-one-Driver avatarı

    Bruno senna değil mi anlatan? Çözünürlük biraz düşük ama bende çıkaramadım, neyse hamiltonun fren sıkıntısı belli ediyor kendini, iki kilitlemede de polü kaybetmeyi garantilemiş, 0.4sn iyi bir fark, yarış gergin olacak gibi, sıralama turlarındaki aracına benzer bir araçla hamilton zor kazanır bence, şayet bu yarışı hamilton kazanırsa ALMAN paranoyası son bulur ve şampiyonluğa yürür diyorum…

  3. Nico daha iyi ongorulerle turu almis, Lewis`in fren sorunu yasadigini soylemisti Lowe ama Lewis sanki daha daginik bir tur atmis..

  4. Benim bu video dan anladığım Suminin gerçek bir efsane olduğu.43 yaşında bile o müthiş saf hızını arada birde olsa bize göstermesi.

  5. lastikler kitlenmese rosberg yine polü alırmış gibi gözüküyor

  6. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    ilk virajda blokaj yaşamış sonraki arka arkaya virajlarda ros önde ham farkı kapamış 2. sektörden fakat son sektöre geçişte yine bir blokaj yaşamış ve farkı açmış tekrar nico.

  7. iki blokajda tur gitmiş. aman aman farklı bir sürüş ya da hata yok ancak frenlemede kaybetmiş lewis

    1. aynen öyle olmuş ki ilk sektör dışında nerdeyse bordürleri normal sürüşü dışında kullanmış ki ben hiç kullanmamış diyorum. Lewis normalde severdi böyle şeyleri. frenlerin ne kadar önemli olduğu bu karşılaştırmayla açığa çıkmış.

  8. hamilton çok lastik kilitlemiş ama dönüşlere giriş konusunda nico çok daha agresif görünüyor. virajlara saldırıyor gibi bir hali var. hamilton pasif sürmüş.

    birinin sky’a kamerayı geriye almayın diye söylemesi lazım, dinliyoruz zaten kesip durma turu kardeşim. 🙂

    webtv iyi olmuş, videolar kaldırılmaz ve güzel bir arşiv de olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir