Raikkonen: “Çok Daha Hızlı Olabilirim”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, çok daha hızlı olabileceğini bildiği için Ferrari aracındaki sorunların sürekli olarak tekrarlamasından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını kabul etti.

Bu sene Ferrari’ye dönen Raikkonen, sezonun çoğunda aracın ön tarafından şikayet etti. Aracın ön tarafını çoğu zaman istediği gibi bulamayan Raikkonen takım arkadaşına ayak uydurmakta zorlanıyor.

Raikkonen “Bazı sorunlar olduğu için ilk sektörde zorlandım. Her şeyi doğru yaparsak kolayca çok daha hızlı olabileceğimi biliyorum ancak şu anda elimizdeki bu ve ondan maksimumu çıkarmalıyız.”

“Sürekli olarak benzer hikayeler olması sinir bozucu ancak bunu çözmeye çalışıyoruz, çözüm buluyoruz. Felaket değil ancak istediğimden çok uzakta. Her şeyi doğru yapabilirsek çok daha mutlu ve hızlı olacağımızdan eminim ancak şu anda durum böyle. Ancak her zaman sorun olduğu için bir turu bir araya getirmek zor oluyor çünkü yüksek hızlı virajlar aracı doğru çizgide tutmayı zorlaştırıyor. Araç tam olarak istediğinizi yapmıyor.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: “Çok Daha Hızlı Olabilirim”” için 25 yanıt

  1. Ne kadar uzun zaman oldu be adamım seni podyumda görmeyeli, bu sezon bitmeden bir podyum yapabilirsek senin ve bizim için mükemmel olacak..

  2. _esrosberges_ avatarı
    _esrosberges_

    hiç birimiz cahil değiliz arkadaşlar 2009 da Giancarlo Fisicella nın kimiden 2-3 sn arası yavaş kalmasının tek sebebi aracın massa ve kimiye göre yapılması dır . bu araçta alonso ya göre tasarlanmıştır. ondan daha rahattır . bizler gibi şahin s sürmüyor bu adamlar belli tarzları var ve ona göre araç istiyorlar . kimi 2007 yılında daha yavaş araçla şampiyon oldu saf hız anlamında kimi gibisi yok bunu lotusla gördük zaten. onun için kimiyi kötülemeyin.

    1. arkadaşım bu adam sezon ortasındamı geldi. alonso ezdi geçti demiyorum ama bu yarışı izledikten sonra emin oldumki bu adamdan bi cacık olmaz bu saatten sonra. not: pilot değil takım taraftarıyım.

      1. KimiRaikkonen avatarı
        KimiRaikkonen

        Senin gibi faşikleri mort etmekte usta bu adam. Öbür araçtaki şahıs 5 senedir bu takımda her sezon kendine göre araç tasarlanıyor, Kimi ekim ayında imzayı attı takıma da sezon bittikten sonra katıldı yani aracın kendisine göre hazırlanması ihtimali yok bile.

        1. @KimiRaikkonen 2010 da Alonsoya goremı tasarlandı dıyosun arac oyle dıyosan Alonsonun renodan geldığını unutnmus olman lazım yada işine oyle ha sunu ıtıraf edemıyosun adam geldı ılk defa oturduğu Ferraride son yarısa kadar savastı ıkıncı oldu bukadar net

          1. KimiRaikkonen avatarı
            KimiRaikkonen

            Raikkonen de 2007’de Ferrari’de ilk sezonunda şampiyon oldu. Araca uyum sağlayabilir ama sağlayamayadabilir, bu durumda kendisi değerlendirilmeden üretilen araca uyum sağlayamadı diye suçlayamazsın.

  3. eee ne bekliyon o zaman seni kim tutuyo

  4. Adam surekli ayni sorunlar demiş. Demekki koca ferrari bir sorunu cozememis. Seneye ferrari de kalirsa daha iyi olacaktır.

    1. Seneye bu sorunları çözecekleri ne malum.Bu beceriksiz yönetimle hiçbir şey düzelmez.

  5. efsane pilot ile iyi pilot arasındaki fark da bu zaten. biri aracın kendisine uymasını bekler, diğerini hangi araca koyarsan koy aracın gidebildiği kadar hızlı gider.

    hamilton ve alonso. bu jenerasyonda başkası yalan 🙂

    1. dance is dead avatarı
      dance is dead

      Alonso ve Hamilton’un ikisini birden 2007’de alt edip Ferrari’nin Son Dünya Şampiyonu ünvanını alan Raikkonen başka Raikkonen heralde ?

      1. @dance is dead

        kapağı çok sert kapatmışsın ama 🙂

      2. Sizin birde Uefa kupanız vardı sanırım.

        1. KimiRaikkonen avatarı
          KimiRaikkonen

          Alonso en son 2006’da şampiyon oldu ve son 8 senedir şampiyonluğu yok. Yani Ferrari’nin son şampiyonu Kimi bu durumda daha avantajlı.

    2. merak ediyom şu efsane,nin resimi neden koydun avatarına

  6. Adama sormazlar mı Kimi, sene başından beri sen ne kadar geliştin.

  7. Cekemeyenler gelmis yine

  8. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
    Alonso.Diaz #ForzaJules

    Evet. Mp4-20 ve F2007-2008 gibi bir araca sahip olursan daha hızlı olabilirsin.

    1. Lotus E20 – E21 ???

  9. Hızlı olsan ne olacak? Veya ne kadar hızlı olabileceksin?

    1. Schumacher123 avatarı
      Schumacher123

      Alonso kadar olamaz tabi ya Alonso en iyisi. En harika pilot. Tek basina 100 beygir

    2. Bu kadar da acımasız olup adamın geçmişteki başarılarını hiçe saymayın, bide kesin yargıya varıyorsunuz hemen. Başka yerde Alonso’ya yapılan eleştirilerin haksızlığını savunurken burada yaptığınız şey tam anlamıyla ironi. Şu yaklaşımınızı değiştirin artık. Nerede bir Raikkonen haberi görsem altında bu tarz yorumlardan geçilmiyor, aynı şey Alonso haberleri için de geçerli. Dolayısıyla insanın yorumları okuma isteği de kalmıyor.

      1. Tekrar ediyim hızlı olsa ne olacak? Galibiyete mi oynayacak? 0.1 sn hızlı olmak ne değiştirir? Cevap veriyim hiçbir şey.Aynısını dün Alonso haberinin altına da yazdım.Alonso hızlı olsa ne olacak? 6.lıktan öteye gidecek mi?

  10. umitisbilen avatarı

    Her sıralama ve yarış sonrası aynı haberi okumaktan çok sıkıldım Kimi!

    1. O da onu söylüyor zaten ” sadece siz değil her yarış aynı şeylerden ben de bıktım ” diyor tabi okursanız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir