Amerikalı Taraftarların Hamilton’ın Geçişine Tepkisi


Yorumlar

“Amerikalı Taraftarların Hamilton’ın Geçişine Tepkisi” için 22 yanıt

  1. Yarış sesi konusunda kanaatim;

    Yeni dönem; TV den izleyen için kötü – Pistten izleyen için güzel
    Eski dönem: TV den izleyen için iyi – Pisten izleyen için kötü

    3 sene istanbulparkda yarış izlerken hepsinde tıkaç kullandım. Çıplak kulakla dayanamıyorsunuz sese. Son sene McLaren garajının tam karşısında izleme şansım olmuştu ve o yıl 70-80 tane pitstop olmuştu ve vallahi, butonla hamiltonun start düzlüğünde zırtpırt birlerini geçişi, arkada pit stoplar, öldürücü uğultu yuzunden kafam davul olmuştu, Ha keyifsiz miydi, değil tabiki güzeldi ama pazartesi işyerinde kimseyi dinlemek bile istemiyordum. Oysa TV den izlerken ses bir harika geliyordu.

    Şimdi sanırım kulaç tıkacına gerek yok, çünki ortada rahatsız edici olacak kadar ses yok. Hata ancak duyabiliyorsun.

  2. İzlemeye gittiğimde Turistler kulak tıpası alıp takıp izliyorlardı…Adamlara bak amma enteller dedıydım o aklıma geldı…Arkadas ızlıyosun bırde sesten rahatsız oluyosun o zaman gıt porsche cup fln ızle demı 😀

    Aha da canavar gıbı benım hoover..valla v8 gibi gürlüyor 😀 😀 😀

  3. sesi goren varmi??? sesi sonuna kadar actim bir ihtimal birsey duyariz diye ama tik yok 😀

  4. Bora Vardar avatarı

    vallahi yayın ekibine tebrikler ya cidden bu sene takımlar ve pilotları saymıyorum,tek tebriği yayın ekibi alır.Biz yine televizyonda hiç yoktan elektrik süpürgesi duyuyoruz yazık gidenler için tek teselli podyum kutlamaları sanırım

    1. Yazık şu spor ne hale geldi.

  5. Azerbaycan yarışına gitmeyi düşünüyordum ama bu videoyu izledikten sonra vazgeçtim.seslerin kötü oldugunu biliyordumda bu kadarını beklemiyordum.

    1. Onur Gentas avatarı

      Didem şöyle yapabilirsin: yarışı izlerken kulağına kulaklık takıp eski araçların seslerini dinle:) İşe yarar belki:)

    2. Herşeye ragmen gitmeye değer bence didem,Tamam bızım evdekı eskı hoover elektrıklı supurge daha ıyı ses ve performans sergılıyor ama :)…Burdan da belirtmek istiyorum baküye benım gıbı gitmek isteyen varsa(planımda bır aksılık olmazsa),ılerleyen zamanda irtibata gecelım bırbırımızle beraber gıderız…Keyifli olur…

  6. Sürekli rölantide gidiyorlarmış gibi ahahah

  7. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    o ne ya ordan f1 aracı mı geçti. vallahi gidilmez pistte yarış izlemeye filan o nasıl bir SESSİZLİK!

  8. Onur Gentas avatarı

    Kusura bakmayın ama ben TV’de de hiç ses duyamıyorum. İğrenç tok bir ses çıkıyor araçlardan. Seneye muhtemelen burunları düzeltecekler ama bu ses ne olacak bilmiyorum.

    1. Fom ekibi yayının sesini acmasa TV’de de ses sıfır olacak. Kapımin onudeki 2004 model 1.6 120 beygirlik arabamdan daha güzel bir ses çıkıyor.

  9. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Televizyonda yine iyiymiş ses. Pistte sinek vızıltısı kadar duyuluyor. Burada yapılması gereken belli. Kaldır yakıt kuralını. 100 litre yerine 150 litrelik sınır getir. Devirleri 12.000’den 15.000’e getir. O zaman daha iyi bir ses ortaya çıkar.

    Tamam, F1 artık çevreci ve yeşil bir spor olarak görünmek istiyor anlıyorum ama seslerde rezil be abi. Kimse kusura bakmasın ama şu sesler için para verip pistte gitmem. F1 aracının sesi kulakları çınlatmalı geçtiğinde. Kamera falan titremeli. Rezillik valla.

    1. Yusuf Hitay avatarı

      bu motorların limiti aslen 15.000 devir zaten. bu motor cinsinin harcı değil o aşina olduğumuz sesler, onun için ilk şart atmosferik olması.

      bu yıl bence pek sorun değil, her yıl gelen meraklısı yine gelmiştir. ancak bu ortamı gördükten sonra o seyirci seneye bir daha gelir mi, bence zor.

  10. Gerçekten bu nedir ya başlarım sizin yapacağınız motora da kuralına da televizyonda sesler iyileşmiş gibi yansıtıyorlar demek ki egzoza mikrofon mu takmışlar ne yapmışlarsa artık. Gram ses duymadım!
    Biri diyor Ferrari istedi bu motorları diğeri Mercedes kim yaptırdıysa içine s.ıçtınız sporun diğer yandan harcamaları kısıtlamak için getirdiğiniz kurallar daha çok para harcamanıza neden oldu motor kuralı da dahil gerçekten yazık.

    1. Hayır hangi beyinsizin fikriydi bu gerçekten yenilikçi olucam diye şu sesi yok etti. Bazen de şu teknolojiye uymayın kardeşim biraz da gelenekçi olun. Ulan Nasa uzay roketlerini doğacı yapmak için uğraşıyor mu bazı şeylerde olmasın doğacı kardeşim sanki bütün her şey doğayı korumak için düzeltildi de sıra Formula 1 e geldi yok daha az benzin harcıyorlar yok o yok bu Formula 1 lan burası benzin tasarrufu ne demek beyinsiz herifler.

      http://www.youtube.com/watch?v=vm-bYKPDTdk

      1. Offff sese bak…kurban oligim atmosferıge

  11. Motor sesi duyan?

    1. tiyatro izler gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir