Alonso Kondisyon Sorunu Yaşıyor

yazar:

kategori:

Çifte dünya şampiyonu Fernando Alonso geçirdiği kulak iltihabı nedeniyle yarınki Malezya Grand Prix’i sıralama turlarında % 90 performansla çıkacağına inanıyor.

Bununla birlikte renault pilotu pazar günkü yarış startında tam anlamıyla güçlü olcağı konusunda kendinden emin. İspanyol pilot cuma antremanlarında rakplerine oranla daha az pistte kalmış ve sadece 32 tur atabilmişti.

” Yarın sıralama turlarına %90 kapasiteyle çıkacağım ve pazar günü bunun % 100 olmasını ümit ediyorum. Takım doktoru ve fizyoterapist gözetiminden geçtim ve bu yüzden emin ellerdeyim.”

” Kulağımda iltihaplanma ve ateşim var, iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Bugün çok fazla su kaybetmeden minimum derecede turlar atmaya çalıştım. Yarış pazar günü bu yüzden bazı set up çalışmala yapmamız gerekiyor fakat çok zayıf.”

Takımın antreman seansında sorun yaşamasına rağmen Alonso sıralama turları ve yarışta R29′dan daha iyi performans bekliyor.

” Araçtan alacağımız çok şey var. Daha iyi set up bulmamız gerekiyor. Bugün bazı ilginç şeyler denedik, bu yüzden yarın her şeyi biraraya getirmemiz gerekiyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir