Alonso “Renault Çok Hızlı Gelişmek Zorunda”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, şampiyonluk mücadelesi vermek istiyorlarsa takımının çok çabuk bir şekilde önemli gelişim göstermesi gerektiğini düşünüyor.

Alonso “Bu yaptığımızdan biraz daha iyi bir pozisyon. 10. olduk ve gerçekten limitteydik. Daha fazlasını bekliyorduk. Q2′de ilk 5-7 araç içerisinde olmayı bekliyorduk ve Q3′te de aynı şekilde ancak bu mümkün değildi.”

“Dünden çok rekabetçi olmadığımızı biliyorduk. Bu sabah ne yazıkki bu his doğrulandı, bu yüzden sıralamalara biraz şüphe ile girdik ve Nelson’un Q1′de elendiğini gördül bu yüzden bugünkü performanstan memnun değildik.”

“Eğer şampiyonluk mücadelesi vermek istiyorsak önde olmak zorundayız. Gelecek yarıştan itibaren performansımızı arttırmak zorundayız.” dedi.

Alonso yarın yarışın zor olacağını biliyor ancak yine de Avustralya’daki gibi bir şeyler olmasını umuyor.

Alonso “Asla bilemezsiniz. Yarışlar her zaman zordur. Avustralya’da ilk virajın ardından sonuncuydum ve 5. bitirdim. Yarışta ne olacağını asla bilemezsiniz. Asla vazgeçemezsiniz ancak 9. sıradan başlayacağımız doğru. Önümüzdeki tüm araçlar bizden hızlılar.”

“Arkamızda da Vettel gibi bazı pilotların araçları hızlı. Bu yüzden önümüzdekilerin hızına bakarsak 9.luktan birşey ummak zor. Ancak yarış uzun ve çok farklı. Eğer KERS ile bir kaç pozisyon kazanabilirsek start ilginç olacak. Bunu göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir