Button McLaren’in Kontratını Reddedebilir!

yazar:

kategori:

Jenson Button takımın kendisi ile devam etmek istemesi halinde bile McLaren’ın kontrat teklifini reddedebileceğini söylüyor.

“Bu üç aydır devam ediyor, değil mi? Başlarda işler ‘tamam, bu şekilde olacak’ idi. Bu size fırsatlarınızı değerlendirme şansı veriyor, Formula 1’in içinde ve dışında ilgilendiğim çok fazla mücadele var.”

McLaren’ın kendisine önerebileceği yeni sözleşmeyi kabul edip etmeyeceği sorulduğunda: “Bilmiyorum.”

“Kırgın mıyım? Hayır. Kazanan bir araçta olmadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum, kırgınlığım buna. Kazanmak için bıradayım. Kazanmak için Formula 1’deyim. Kariyerimde bir çok zorlu zaman oldu ve yarıştığım takımlara çok şey verdim. Bir şampiyonluk kazandım, McLaren ile yedi yarış kazandım ve bu inanılmaz. Onlarla çalışmaya bayılıyorum.”

“Son iki yıl zorluydu, tekrar kazanmak için hazırım. Önümüzdeki yıl yarışlar kazanamayacaksam artık sporda olmak istemem. Sadece puanlar almak ve rakamlarla oynamak istemem, herşey kazanmak için. Özellikle dünya şampiyonu olduysanız ve yarışlar kazandıysanız bu bağımlılık yapıcı bir his haline gelir. Takımla, arkadaşlarınızla ve taraftarlarınızla paylaştığınız çılgınca duygulardan oluşur, bunu özlüyorum.”


Yorumlar

“Button McLaren’in Kontratını Reddedebilir!” için 10 yanıt

  1. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Gitmek isteneye kapı açık. Bu takımdan Hamilton, Alonso, Raikkonen hatta ve hatta Senna gibi bir efsane gitti. Sen kimsin diye sorarlar adama!

  2. hulkenberğ,i niye almadınız,da alonsonun peşinden koşuyorsunuz bu takımlarıda anlamak zor

  3. jenson gidici gibi gözüktü bana

    takım çaylaktan yana şansını kullanacak gibi

    ama bence yanlış yapıyorlar

    magnusenden bir cacık olmaz aynısını perez içinde kullanmıştım keza öyle oldu…

  4. Dennis gibi bir adamın eli kolu bağlı.Honda’ya bir yamuk da yapamıyor.Çünkü gelecek sene Mclaren aracının motorunu üretecek firma.Bu yüzden bu kadar söz hakkına sahip olmaları doğal.

  5. Tribal enfeksiyon

  6. Önceki söylemleri ile bu söylemleri tek bir noktada çelişiyor. Önceki demeçlerinde McLaren’in bir parçası olmanın gurur vericiliginden bahsederken bu açıklamasında kazanamıyor olmayı McLaren e yüklemesi çelişkili. Onun dışındaki bütün ifadeleri geçmişteki söylemleri ile örtüşüyor. Bence şampiyon pilot haklı da. Honda yüzünden McLaren pilot anlaşma stratejisini degistirdi. Pilotlarını bu kadar bekletmesinin sebebi Honda da olsa bu bir McLaren yönetim ayibi ve zaafidir.

  7. Teklifi kabul etmeyecekse Vandoorne gelsin o zaman.

    1. vandoorne kesinlikle gelmeli ki magnussen yerine o gelmeli idi ve button kesinlikle gidici ama koltuksuz kalacak bir pilot değil normal şartlar altında tabi.ve şampiyon bir pilot ne olursa olsun.

      1. Kevin’da iyidir çaylak olmasına rağmen az hata yaptı ve eline geçen fırsatları sakin kalarak çok iyi değerlendirdi.Gelecekte elbet Vandoorne’da McLaren koltuguna oturacaktır.

  8. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Gönderilecegini anlayınca telsiz konuşmaları ve açıklamalar otomatikmen degişiyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir