Brawn'ın Pist Kenarı Görevi Belli Değil

yazar:

kategori:

Honda Racing takımı patronu Ross Brawn, gelecek seneki pist kenarı rolünün ne olduğuna tam olarak karar verilmediğini söyledi ve Ferrari’deki strateji kararları görevini burada yapmayabileciğini ima etti.

Brawn, Ferrari’deki başarılı sezonlarında pit duvarından verdiği kararlarla sağladığı katkı nedeniyle stratehi dehası olarak biliniyor.

Bu kabiliyeti ve tecrübesinin Honda’ya yardım edebilecek olmasına rağmen Brawn, eğer takımın bu konuda güçlü olduğunu görürse, gerekli olmadıkça ilgilenmeyeceğine açıklık getirdi.

Brawn: İşlevsel olarak takımın pistte güçlü ve zayıf olduğu yerleri görmem gerekiyor."

"Bu tip şeylerden keyif almama rağmen zorunlu olmadıkça alâkadar olmak istemiyorum."

"Nasıl olduğunu görmemiz gerekiyor. Bunu yapmaktan memnunum ve başka biri d bunu yapabiliyorsa aynı şekilde memnun olacağım"

Brawn ayrıca Ferrari’de son senelerinde strateji konularında rolünün gittikçe azaldığını ve Luca Baldisserri’nin bu alanda daha fazla sorumluluk aldığını söyledi.

"Ferrari’de yıllar geçtikce Baldisserri, bu işi benim yerime yapıyordu. Honda, strateji açısından duyarlı bir grup insana sahip ve bunu (strateji) uzun zamandır yapmadım."

"Ama gerekli olması durumunda, geçmişte bir karar vermek için kendimi hazırladım. Ama bunu burada nasıl yapacağımız üzerine hâlâ çalışmamız gerekiyor"


Yorumlar

  1. Honda bu yıl da birşeyler yapamaz. Geçen yıl gelmiş olsaydı Ross o zaman anlardım ama bu iş seneye yatar gibime geliyor

  2. Özay Özdemir avatarı
    Özay Özdemir

    Honda bu sene de bişey yapamassa hiç umudum kalmayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir