Prodrive ve Litespeed de 2010 için Başvurdu

yazar:

kategori:

FOTA’ya üye olan tüm takımlar, Williams, USF1, Campos ve Lola’nın ardından, Prodrive ve İngiliz F3 takımı Litespeed de 2010 F1 dünya şampiyonası için başvurusunu gerçekleştirdi.

Litespeed patronu Nino Judg, tıpkı USF1 takımı gibi Coswort’ün 2010 müşteri motorları tedariği için depozito ödediklerini söyledi.

Takımın adını 2012’de Aston Martin olarak değiştireceği söylenen Prodrive patronu David Richards ise, “Spora dahil olmayı düşündüğümüzden bu yana bütçe sınırlaması ciddi anlamda arttı” dedi.

2010 dünya şampiyonası giriş listesi FIA tarafından 12 Haziran’da açıklanacak.


Yorumlar

  1. mustafa ozca avatarı

    4 gözleee…js

  2. mustafa ozca avatarı

    ne kadar takım o kadar çekişme demiktirr… ama 2010 monakoyu 4 göle bekliyommm…:)

  3. Yeni gelen takımların küçük olanlarını, yani GP2den gelenleri falan eleyecekler diye düşünüyorum. Prodrive ve LOLA kesinlikle kabul edilecek. Güzel bir sezon olabilir bence yarış ve mühendislik açısından.

  4. Bu sayede Formula 1 de yeni takımlarla birlikte yeni pilotlarda göreceğiz.Şu anki kadroyu baz alırsak hemen hemen tüm takımların sürücüleri yerlerinde kalacak bir kaç isim dışında bir çok yetekli pilot kendine şans bulamıyor.Yeni takımlarında dahil olmasıyla bir nevi genç ve yetenekli sürücülere de şans doğmuş olacak.

  5. Tolga Soydan avatarı

    seneye zaten en çok galibiyet alan şampiyon olacak deniyordu

  6. williamsf1 team avatarı
    williamsf1 team

    arkadaslar zaten fota ya uye olan takımların 2012 ye kadar anlasması var buda demek oluyorkı yenı 3 takım gelıyor ama 5 yenı takım basvuruda bulundu 2 takım acıkta kalcak hadı hayırlısı seneye cok heyecanlı yarıslar bızı beklıyor ama bırde puan sıstemınıde degıstırmelerı gerekecek 26 aractan sadece 8 ının puan alması bıraz garıp olcaktır…

  7. elif çivici avatarı

    prodrive hele sükür geliyor.. bakalım napıcaklar

  8. USF1 ve Lola yı kesin seçerler son takım kim olur kestiremedim belki campos

  9. Evet Abdullah Önümüzdeki sezon grid de 13 takım olacak buda 26 araç demek oluyo:)) Okadarda kalabalık değil ama bazı pistlerin startı çok heyecenlı olacak.

  10. zaten yanlış bilmiyorsam sadece başvuru bu. seçecek fia içlerinden 13ünü

  11. 15 takim oldu, 30 arac cok fazla, 22 yi gecmemeli bence, bisiklet yarislari gibi F1 istemiyorum kendi adima..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir