Williams: Massa İyi Bir İş Yaptı

yazar:

kategori:

Williams’tan Claire Williams, sıralama turlarını üçüncü sırada tamamlayan Felipe Massa’nın iyi bir iş yaptığını söyledi.

Williams “Bugün elde ettiğimiz sonuçtan mutluyuz. Ancak Mercedes hala ulaşılamaz bir seviyede. Şuanda önemli olan Ferrari ile olan aramızda olan puan farkını attırmak. Ekip bu konuda harika bir iş yapıyor”

“Felipe bugün özel bir motivasyon ile yarıştı ve iyi bir iş yaptı. Lewis ve Nico arasında ilginç bir mücadele olacağa benziyor. Neler olacağını bilemezsiniz. Ama umarım bu durumdan başarıyla yararlanabiliriz. İstikrarlı bir yarış çıkartmak ve maksimum puan kazanmak istiyoruz”

“Bugün üçüncü sektörde güçlüydük. Ancak Felipe trafik nedeniyle son zaman turunu tamamlayamadı. Bu gerçekten utanç verici. Ancak pilotlar araçtan mutlu. Yarın için sabırsızlanıyoruz” dedi.


Yorumlar

“Williams: Massa İyi Bir İş Yaptı” için 5 yanıt

  1. Yağmur yağmaz ve pit duvarı yarışını baltalamazsa podyum Massa’yı bekliyor.
    Kendi evinde gerçektende bir başka sürüyor umarım performansının karşılığını
    alır..Williams bu sezon biraz daha şanslı ve biraz daha dikkatli olsaydı Red Bull
    ile ikincilik mücadelesi verirdi,yazık oldu….

  2. Avusturya’da Bottas podyuma çıksın diye nasıl Williams tarihinin en hızlı Pit-Stop’unu yaptıysaniz bunun bir benzerini de Massa’ya yapin. Belki de Massa’nin en hızlı olduğu pistte motivasyonunu yerin dibine sokmayin.

  3. Yine adamın yarışını mahvetmeyinde.

    1. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
      OtonomAktor #PrayForJules

      aynen geçen yarış bottastan iyiydi bu haftada daha iyi gözüküyor. şanssızlıkları yüzünden bottasla puan farkı iyice açıldı umarım son 2 yarışta arayı az da olsa kapatabilir.

  4. siz de iyi bir iş yapıp adamın yarışını saaçma pit stop zamanları ve gecikmeleriyle katletmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir