Raikkonen 2009'da Daha Fazla Ralliye Katılacak

yazar:

kategori:

Co-pilotuna göre Kimi Raikkonen’in profesyonel ralli ile olan ilişkisi bu sene de devam edecek.

Kış aylarında iki yarışa katılan Ferrari pilotu, daha önce de haber yaptığımız gibi geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen Rally della Marca yarışında kaza yapmıştı.

Raikkonen’in co-pilot’u olan, aynı zamanda Tommi Makinen’in de kazandığı şampiyonluklarda yanında yer alan Kaj Lindstrom, wrc.com’a yaptığı açıklamada 29 yaşındaki Fin pilotun ralli geleceği hakkında, “İleriye bakarsak, evet, planlar var. Onun bu sene muhtemelen daha fazla ralliye katılacağını söyleyebilirim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    bende mercedes i aramadığına bahse girerim

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Eski takım arkadaşı JPM gibi o oda kaçacağı tarafı belli etmeye başladı.Mercedes' i mumla aradığına bahse girerim.

  3. hiç istemem gitmesini ama ralliye de el atıp ordada başarılı olmasını diliyorum…

  4. Schumi`yi yedi simdi Loeb`i gozune kestirdi galiba 🙂

  5. kimi gidiyor alanso geliyor ferrariye. adam f1 den zevkalmıyor adam rallici

  6. kimi iceman avatarı

    raikkonen dıyer pılotlar kadar ısıne odaklanmıyo oturuyo aracın ıcıne arac iyi ise tutamazlar ama arac kotu ıse umrunda deyıldır f1 den sıkılmısa benzıyo ama yınede onu ızlemekten zevk alıyorum

  7. Bence Rai Ferrarinin kapısının kolunu içerden tutuyo ve dışarı çıkacak muhtemelen.Bu arada Alonso da kapı kolunu dışarıdan tutmuş içeriye girecek gibi.Seninde dediğin gibi Sian Kimi artık işi gereği piste çıkıyor gibi ve muhtemelen sezon sonunda Ferrari ile olan sözleşmesini sona erdirip emekli olacak F1 den.Dewamında da haberde gördüğümüz gibi Ralli de yarışacak kanımca.

  8. ralli yapması çok güzel ama kafasını bence başka şeylere yoğunlaştırmaya başladı. f1 onun için çok fazla cazibe vermiyor artık. sadece çıkıp yarışıyor. eskisi kadar istekli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir