Hamilton: Spin Zaferime Mal Oldu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Brezilya GP’sinde attığı spinden dolayı kendisinden başka kimseyi suçlamıyor, ve bunun zaferine mal olduğunu söylüyor.

“Bence bu kesinlikle yarışıma mal oldu. O noktaya kadar çok daha hızlıydım ve o turda bir saniye hızlı oldum. O turdan sonraki turda pite geleceğimi düşündüm, lastiklerimi sonuna kadar harcadım ancak öyle olmadı ve bir sonraki turda hiç lastiğim kalmamıştı. Günün sonunda bir hata yaptım, dördüncü virajda arkaları kilitledim ve spin attım, bu haftasonu bu ikinci kez oldu. Kimsenin değil, benim hatam.”

“Bana telsizden hızlanmamı söylediklerinde bir tur sonra pite gireceğimi düşünmeye başladım ve daha önceden koruduğum tüm lastiği harcadım. Sonra bana zorlamaya devam etmemi söylediler, ancak arkalar çoktan bitmişti, tutunma kaybetmişlerdi. O zamana kadar harika görünmüşlerdi. Genel olarak gerçekten mutluyum, bugün açıkça daha hızlıydım ve bunu yedi saniyeyi hızlıca kapatırken görebildim. Ancak o iyi bir iş çıkardı, hata yapmadı. Önümüzdeki yarışa odaklanacağım.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir