Bir Avuç Azınlık.

yazar:

kategori:

İstanbul park da boş tribünler az olan tribünlerde de yabancılar.

Her seferinde paramız olmadığı için gitmediğimizi söyleyip duruyoruz ama ayağımıza gelen yayını izlemek yerinde sihirli annemi Bir kelime bir işlem programını tercih ediyorsak bence burda biraz durup düşümek lazım. Ben bu programları izleyenleri eleştirmiyorum. İstanbul parkın neden bir türlü dolamadığını ve tribündeki boş koltukların rengini neden ezberledğini kendimce bulmaya çalışıyorum. (R factor oyununda bile dolmuyor ya  )İstanbul parkın dolmamasının nedeni ; formula 1 i sadece bir hafta sonu eğlence olarak görüp izlemeye yeltenenler, bilet fiyatlarını duyunca haliyle de  ”  Bu ne ya bu parayı veremem ben ” diyenlerdedendir. Formula 1 in bir hafta sonu  pikniği  olmadığını göremeyenlerdendir.

Yani özünde formula 1 değil o hafta için eğlence vardır. Sadece birkaç saat aynı yerde dönüp duran araçları ya da schumi den beri pek izlemediğimiz zaten öncesinde de pek izleyemediğimiz bir organizasyon için fazlabir bedel. Bu yüzden de giden yok. Ya da giren yok. Bu sonuca varmak için dahi olmak gerekmiyor. Cnn deyken raiting lere bakamıyorduk şimdi trt ye geçmesiyle birlikte biz de bakalım kim izliyor dedik. Sonuç benim için şok oldu.

Avusturalya gp si erken saatteydi millet kalkamadı dedik. Sepang da saat uygun ama cumartesi sıralama turunu izlemesekte olur demişerdir dedik ama saat 12,00 da başlayan yarış raiting de ilk 50 ye bile giremiyorsa yok kardeşim biz formula 1 bilmiyoruz ilgilenmiyoruz. O zaman istanbul parkın boş kalmasını bilet fiyatlarına bağlamak yerine formula 1 in aslına olan ilgisizliğe bağlamalıyız. Beleş tepede insanlar yarış izlemeye çalışıyor diyoruz ama sorsak bir çoğunun sezondan haberi yok. Scmumi kaçıncı ya!!  A a senna öldü mü ?

Söylediğim  herşey için istisna var biliyorum. Bir çoğu da biziz. Aslında formula 1 e olan güçlü bağımız sayesinde aslında kalabalık içinde küçük bir azınlığız..

Bu arada trt nin reklamsız yayını kamu yayıncısı bir kanala yakışır nitelkiteydi ama bu kadar az izlenen bir bir programın reklam kuşağının olmaması çok büyük kayıp mı bilemiyorum.  Bence iki kuruş alacağımza bir kere olsun kamu yayıncısı takılalım demiş te olabilirler yine de helal olsun 🙂

umutntm sünger


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir