Marussia (Manor) Henüz Geri Dönme Umudunu Yitirmedi

yazar:

kategori:

Marussia’dan Graeme Lowdon, Abu Dhabi finalinden önce bir kurtarma planını devreye sokabilirlerse 2015’te Formula 1 gridinde yer alabileceklerini söyledi.

Tasfiye memurları geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamada, takımı kapatıp çalışanların işine son verdiğini duyurmuştu. Bu takımın gelecek sene yarışamayacağı anlamına geliyor.

Sky Sports’a konuşan Lowdon “Geri dönüş olmadığını düşünmüyorum. Bizler rekabetçi insanlarız ve hiç bir şansımız olmayana kadar zorlamaya devam edeceğiz. Şu an için 2015’te mücadele etme şansımız var. Çok yoğun bir hafta sonuydu. Geoff Rowley ile çok yakın çalıştık.”

“Bunu burada olmamızı sağlayan herkese, taraftarlarımıza, sürücülerimize, Jules’e ve takımın devam etmesi için her şeyi yapan herkese borçluyuz. Bu gerçekten harika bir takım ve Formula 1’e daha katabileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyoruz. Sürekli olarak zorlamak istiyoruz.”

“Şu anda olanlar karmaşık şeyler. Bize sunulan çok sayıdaki sorunu çözmemiz gerekiyordu. Şu an için bunları çözdük gibi görünüyor. Bir iki ana şey olması gerekiyor ve bunlar hızlı bir şekilde olabilirler. Potansiyel yatırımcıların ilgisi var. İlerlemek için sağlam bir zemin oluşturabilirsek devam edeceğiz.” dedi.

Lowdon, gelecek sene listesinde Manor olarak yer alan takımın kapatıldıkları güne kadar şasi programında istediği yerde olduğunu ekledi.


Yorumlar

“Marussia (Manor) Henüz Geri Dönme Umudunu Yitirmedi” için bir yanıt

  1. İnsallah geri dönerler…Kalmayı hakedıyorlar bence…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir