McLaren: 2015’te Şampiyonluk İçin Yarışacağımızi Söylemek İçin Erken

yazar:

kategori:

McLaren Yarış Direktörü Eric Boullier, 2015 yılında şampiyonluk için yarışacaklarını söylemek için erken olduğunu söyledi.

McLaren 2015 yılında Mercedes ile yollarını ayırarak Honda motoru ile anlaştı.

Bununla birlikte takımın gelecek sezon Alonso ve Button ikilisi ile yarışması bekleniyor.

McLaren yarış direktörü Eric Boullier, yüksek beklentilere karşın henüz şampiyonluk için yarışacaklarını söylemek için erken olduğunu söyledi.

“Gelecek yıl şampiyonluk için yarışacağımızı söylemek erken ve kibirli olur. Ama yarışlar kazanacağımızdan eminiz.”

“Yeni aracımız daha şimdiden mevcut araçtan daha hızlı ve iyi. Bakalım Mercedes’e göre ne başaracağız. Ancak çok geride kalmayacağımızdan eminim”

 


Yorumlar

“McLaren: 2015’te Şampiyonluk İçin Yarışacağımızi Söylemek İçin Erken” için 17 yanıt

  1. Kendini büyük bir takım zanneden Mclaren 20 yıldır şampiyon olamıyor. Zaten gelecek 2-3 sene için favorim Mercedes ile Ferrari Mclaren bi 10 yıl daha şampiyon olamaz. Hele honda ile asla.

    1. son derece cahilce bir yorum yapmıssın

  2. Muammer UYAR avatarı

    Boiller sen kafadan 0.5 saniye daha koy o araca 🙂 anladı sen onu:)

  3. Son cümle beni benden aldı doğrusu 🙂

  4. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    herkesin yeni aracı zaten daha hızlı , sizin motor 1-2 saniye kaybettireceği için daha beter görüneceksiniz. Artık mercedes babanız yok 🙂

    1. Mclaren in aracını şimdiden şuan ki araçtan hızlı olamasını önemli olmasının nedeni Mclaren şuanki ön burunu kullanamayacak. Galiba Force india ydı demişti Mercedes Ferrari tazı burunu denedik ama çok downforce kaybettik ve yaklaşık 0,5 -1 sn arasında zaman kaybettik demişti. Birde şuanda zaten tam verimle kullanamıyor mercedes motorunu o çok sorun teşkil etmiyecektir.

  5. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    İnşallah ben çok umutluyum efsane takimimizdan. Alo-button cok iyi bir ikili olur. İkisi de hem tecrübeli hem gerçekten cok iyi sürücüler. Şampiyonluklar kovalayan bir takim oluruz umarim.

  6. Cidden ilk başta sıradan bir açıklama gibi ilerliyordu ama o son cümle cidden doğruysa Mclaren için iyi haber.
    Bence önümüzdeki yıl şampiyonluk için yarışmak yerine ilk hedef yarışlar kazanmak olur. Ne kadar büyük bir takımda olsa diğer takımlar motorları ile çok fazla yol aldılar. Aslında burda bir avantajı var Mclaren in mercedes dışındaki diğer takımların yaptığı hataya düşmeyecektir. Tek sorun Mclaren aracı ile Hondo motor uyumu ve dayanıklılık eğer hallederlerse Aero da çok sıkıntı yaşayacaklarını zannetmiyorum.

  7. Lewis-Hamilton avatarı
    Lewis-Hamilton

    Seneye aracın rengi nasıl olacak acaba bu sene araç demo gibi duruyor 🙂

    Şu vodafone güzel yakışıyordu.

  8. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hadi be Alo, gelecek yıl senin yılın olsun artık..

  9. Son cümle insanın içini kıpır kıpır ediyor.

    Aracın mevcut araçtan daha hızlı olması demek en kötü ihtimal 2. takım olmak demek. Ben de kibirli yorum yapmak amacıyla söylemedim, direktörün sözlerine istinaden söyledim.

    1. OUTLAW RIDER™ avatarı
      OUTLAW RIDER™

      Ron Dennis Sessizliğini Bozdu: “Bu Yıl Yarışlar Kazanacağız”
      6 Mar 2014 – 18:06

      1. Mercedes motorunun sıkıntı yapacağını düşünmemiş anlaşılan o anda. Yapacak bişey yok.

        1. Outlaw Rider’ın laf sokma girişimi anlayışla karşılanabilir. Senin dediğin doğru ancak olay Mclaren cephesindeki eksikliklerle de paralel, salt Mercedes’i suçlamak doğru olmaz. belki yarış kazanamayabilirdik ancak güçlü bir downforce ile Williams’ın pozisyonunda olabilirdik.

          1. Aslında arka tarafta yaptığımız yenilik tutmadı demiyeyimde, çalışmadı aslında. Yoksa araç kötü bir araç değilki biraz fazladan güncelleme gelince sezon sonuna doğru iyi bir araç oldu. Özellikle lastikleri daha iyi kullanmaya başladı takım. Ama belli bir yere kadar sonuçta.

            Bir de McLaren aptal değil motor istenilen düzeyde değilse boş yere yırtmanın bir anlamı yok seneye yatırım yapacak daha çok alan olucakken bu sene uğraşmaya gerek yoktu açıkçası. Bu yüzden kazanamadık.

          2. OUTLAW RIDER™ avatarı
            OUTLAW RIDER™

            Dostum öncelikle Mclaren değil McLaren olacak
            Esas konuya gelirsek Ron babanın o yorumunu okuduğumda benimde içim kıpır kıpır olmuştu ancak bu sezon ilk yarışa çifte podyumla başlayıp silik bir sezon geçiren McLaren görünce artık daha ihtiyatlı davranıyorum
            Laf sokma gibi bir durum kesinlikle yok anladığını umuyorum

            1. McLaren düzeltmesi ile aydinlndim. Takımımın adını 17 yıldır yanlış biliyormusum. Hiç laf sokma yarısında degilsin daha burdan belli. Soyle bir bak bakalım yorumlarına McLaren ifadesini kaç kere hatalı yazmışım sonra düzeltme gereği duy. Hızlı yazımdan kaynaklı hata olabilir mi diye dusun. Bunlar cok gereksiz muhabbetler sevgili arkadaşım. Benim sevmediğim tutkunu olduğum takımım hakkımda ismini bilmiyormusum gibi uyarilmam. Bunlar çirkin yaklasimlar. Yorumlasmaz isek sevinirim. Her daim iyiniyetin taraftarı olan biri olarak sana da bol gezinmeler dilerim sitede.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir