Villadelprat: Alonso McLaren Birlikteliği 2007’den Daha Verimli Olacak

yazar:

kategori:

Eski F1 takım patronu Joan Villadelpra, Alonso’nu McLaren ile anlaşması halinde ortaya 2007’den daha verimli bir durum çıkacağını söyledi.

El Confidencial’a konuşan Villadelpra “Honda’nın güçlü bir motor üreteceğinden hiç şüphem yok. Ve Alonso McLaren anlaşması 2007’den daha verimli olacaktır” dedi.

“Fernando bu kez tartışmasız 1 numara olacak. Onlar (McLaren ve Alonso) çok zeki ve geçmişten ders çıkardılar”

“Fernando’nun bir yere gitmesi gerekiyordu. Çünkü Ferrari hiçbir yere gitmiyor. Marco Mattiacci ile ilişkisi şuanda sıfır. McLaren onun için iyi bir seçenek”

“Çünkü Mercedes motorlarından alınan her deneyim Honda’yı da geliştirecek. Onların muazzam bir motor üreteceğini düşünüyorum”


Yorumlar

“Villadelprat: Alonso McLaren Birlikteliği 2007’den Daha Verimli Olacak” için 27 yanıt

  1. Ben Ferrari’den ayrılışını merak ediyorum hala. Adamın Renault’dan ayrılışı bile sorunluydu. Bakalım bu kez neler olacak.

    Öte yandan, Vandoorne da iyi çıkarsa yapacak birşey kalmaz heralde 🙂

  2. Daha verimili olamaz 2007’de alonso 4 yarış kazanmıştı. 2015’te yarış kazanamayacak.(honda motoru ile yarış kazanamazsın.)

    1. Honda-mclaren aracını sen ürettin galiba kardeş

  3. şu resme bakıp 7 yıl öncesine dönememenin acısını yaşıyorum.şu kaskın güzelliğine bakın.gelmiş geçmiş en süper kask budur.bununla birlikte 2.ci ve 3.cü kimi 2006 ve toranasuke takagi 1998 kaskıdır.

  4. zaten 2007’dekinden kötü olması için Alonso’nun Woking’i yakması, yada Mclaren’in Alonso’yu sezon ortası kovması falan lazım…

  5. O zaman takimi Fiaya iki kez ihbar edecek ve ceza 100 milyondan fazla olacak demektir.

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      ahahahah çok ince olmuş 😀

  6. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    Hadin inş McLaren Honda dan gelen haberler beni giderek daha da heyecanlandiriyor. Umarim beklentilerimizi karsiliksiz birakmazlar ve biz taraftarlarini sevindirirler.

  7. dedik ya hastalıklı bir ruh haline sahipler. sonrada sataşan hep alonsocular olur zaten ama zamanla atlatacaklardır. yada öyle umuyoruz.

  8. F_Alonso Diaz, hiç uğraşma byleleriyle, rai ile alakasız bir haberde alonsoya saydırabilen bir adamla tartışıyorsun 😀 bu çekememezliği gör ve gül geç 😀 ayrıca hala 2007 macaristan yarışında ki olayı anlatıp duruyolar. al bu da açıklama saikoraiko ” McLaren’dan yapılan açıklamada olaya, sıralama turlarının son seansına başlarken takım arkadaşı Alonso’nun kendisini geçmesi yönünde gelen takım emrini dinlemeyen Hamilton’ın yarattığı karışıklığın neden olduğu belirtildi. [4] [3] Bu olaylardan sonra Hamilton takımdan özür diledi”

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Ben bu yazdığını 100 lerce kere yazdım, macaristanda asıl hata Lewis’te, çünkü çağrıldığı değil bir sonraki turda geldiği için diye. Sen ne kadar anlatırsan anlat, karşındaki ancak anlayabildiği kadarını anlıyor. Yapacak bişey yok. Mclaren çıkıp kendi evet iyi idare edemedik demişken, sabit fikirli taraftarın ne dediği çok da umurumda değil açıkcası.

      1. Tamam Lewis bir sonraki tur girdi diyelim ama sen neden adamı saniyelerce arkandan tutuyorsun Alo 🙂

  9. bar honda gibi olmasın işin bu tarafıda var değilmi … bar honda öyle diyiyordu yakacağız yıkacağız iki üç sene içinde şampiyon olacağız dediler dedikleriyle kaldılar kaybolup gittiler sonra

    1. Onur Gentas avatarı

      Evet Bar ile McLaren aynı seviyede takımlardır zaten. Bu kadar bilgili arkadaşların aramızda olması güzel gerçekten.

      1. 😀 He de geç

      2. Haksız da değil. Mclaren yıllardır ne yaptı? Son iki senedir yoklar. Daha öncesinde de ya dayanıklı, ya da hızlıydılar. 2015’e de geçiş senesi denecek, 2016’da hatalı şasi denecek, 2017 pilot denecek. 2018…

        1. Onur Gentas avatarı

          Hee 2 senedir yoklar diye koskoca takım bar honda seviyesine indi öylemi. Hadi yenilerden bu yorumları görünce şaşırmıyorumda siz yapmayın hiç olmazsa. Bu takımlar öyle 2-3 senede değer kaybetmezler merak etmeyin siz.

          1. Mclaren’e güvenemiyorum açıkçası. Ciddi teknik ekip kaybettiler, yenilerini aldılar ama uyum ne durumda olacak, başarı ne zaman gelecek, gelecek mi? Honda iyi çıkacak mı, ne zaman hızlı olabilecek. Pilotlar kim olacak. Çok fazla değişken ve soru işareti var ve gidişat yıllar yılı kötüye gidiyor.

    2. gidince bıraktıkları artıklar şampiyon oldu ama 🙂

  10. Takım arkadaşını yenemeyince ortalığı karıştıran, çekip giden bir pilot olmazsa daha verimli daha uzun süreli olabilir tabi. Yok eğer takım arkadaşıyla kapışması gibi ortamlar oluşursa, yemiş şampiyonluğu, takım arkadaşını yenebileceği bir takıma gider..

    1. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Kaç tane takım arkadaşına yenildi de gitti ??

      1. F_Alonso Diaz avatarı
        F_Alonso Diaz

        Benim bildiğim bir tek 2007 de Lewis ile aynı puanda bitirdiler, o da takım hiç destek vermezken, özelliklen de sonlara doğru Alo gidecek diye yeni parça bile takılmazken aracına.

        Onun dışında Raiko larıda gördük :)))

        1. “o da takım hiç destek vermezken”

          Evet, o yüzden aynı puanda bitirebildiler. Alonso verilmeyen desteğe rağmen cebinden 1,5sn falan çıkardı tabi. Pitte beklerken de takım arkadaşını değil takımı engellemiş oluyordu değil mi?

          1. Ron Dennis-Alonso ilişkisine bak da takımın kime destek verdiğini gör.Hala kavgalılarsa nedeni Ron’dur.Sen de bu seneki sonıuca çıldırmaya devam et.

            1. Hangi sonuca? Alonso’nun Ferrari’den postalanışına mı?

              1. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
                Alonso.Diaz #ForzaJules

                157 53
                16 2
                15 1

      2. 2007’de verimli bir ilişki olmadı ve 2008’de takımı terk etti çünkü takım arkadaşını yenemedi. O takım arkadaşı o takımla 2008’de şampiyon olurken kendisi başka bir takımda yeni takım arkadaşını mağlup etmekle ve mutlu olmakla meşguldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir