Arçelik GP Ödüllerini Heidfeld Verdi

yazar:

kategori:

BMW Sauber pilotu Nick Heidfeld, Intel ve Arçelik tarafından düzenlenen basın toplantısı ve Cevahir Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikde merak edilen soruları soruları yanıtladı.

Kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Heidfeld basın toplantısının sonunda simülatörde tur attı.

Heidfeld İstanbul Park pisti için; “Pist çok güzel, sizin de söylediğiniz gibi saat yönünün tersine ve bu yüzden özellikle boyun kaslarınızı zorluyor.” dedi.

Alman pilot yüksek hızda tam gaz dönülen sol viraj olan sekizinci virajın da çok ünlü olduğundan bahsetti.

Yarışın için yaptıkları güncellemelerden de bahseden Heidfeld, Monako’da çok başarılı bir yarış geçiremediklerini ve burada ileri adım atmayı beklediklerini söyledi.

Daha önce araçların güvenli olmadığı yönünde yaptığı açıklama kendisinde sorulduğunda Heidfeld kendilerinin güvende olduğunu ancak genel olarak Formula 1’in tehlikeli bir spor olduğunu ve çok büyük kazalar yaşamadıkları için şanslı olduklarını söyledi. Herkesin araçları daha güvenli hale getirmek için çok çalıştığını da ekledi.

Biz de TRF1.net olarak BMW’nin yeni kullanacağı difüzörü ve 2009 kurallarının 8. virajda oluşacak etkisini sorduk.

Heidfeld İstanbul Park’ta ilk kez kullanacakları çift katmanlı difüzörün işe yaramasının önemli olacağını söyleyen Heidfeld bu seneki yeni kurallarla araçların downforce kaybettiğini bazı takımların difüzörler sayesinde daha çabuk geliştiğini ve yeni kuralların sekizinci virajdaki etkisini de yarışta göreceklerini söyledi.

Heidfeld daha sonra Cevahir Alışveriş Merkezi önündeki etkinliğe katıldı. İntel ve Arçelik’in ortaklaşa yaptıkları oyunda dereceye girenler ödüllerini Heidfeld’ den aldı. Heidfeld burada da seyircilerden gelen soruları yanıtladı ve aynı zamanda isteyenlerle fotoğraf çektirdi.

 

 










Yorumlar

  1. Çocuk simülatörde 1.20 li tur atmış hemde blackwoodta yok artık 😀 en az 3023 kere pist dışına çıkması gerek
    bu arada oynadığı oynun adı LiveForSpeed ama F1.06'yı kullanmak için S2 lisansını satın almanız gerekiyor demosunu http://www.lfs.net/?page=downloads sitesinden indirerek formula BMW ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz ve aracınıza süspansiyondan difransiyele kadar rotlardan kanat ayarlarına kadar herşeyi yapabilirsiniz…

  2. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    ln 2 gündür bakıyorum kimse yok, adiler aracada yaklaştırmıyolar:). cevahirin yanında çalışıyoruz ama hei yi göremedik. Dünde büyük f1 pilotu çelik diyolardı demek ki arçelikmiş:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir