Barrichello Şampiyonluk Umudunu Koruyor

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, takım arkadaşının baskın liderliğine rağmen bu seneki şampiyonluktan vazgeçmiş değil.

Brezilyalı pilot, bu sezon şimdiye kadarki tüm yarışlarda Button’ın gerisinde kaldı ancak kötü şansının ve yarış içndeki bazı durumların zafer kazanmasına engel olduğunu düşünüyor.

Bu sezon zafer elde edemediği için hayal kırıklığu olup olmadığı sorulduğunda Barrichello, “Evet, bu konuda biraz hayal kırıklığı var. Şimdiye kadar yarış kazanmalıydım ama olmadı. Bu kadar yıl sonra ‘olmalıydı’ ve ‘keşke’lerin önemi yok. Sabah kalktığında neyi hayal ettiğine bağlı. Ben şampiyon olmayı hayal ediyorum. İnsanlar çılgın olduğumu çünkü takım arkadaşımın çoktan beş yarış kazandığını düşünebilirler ama en çok zaferi kazanan pilotun şampiyon olmayacağı için şanslıyım. Yoksa aksi takdirde şampiyonayı zaten kazandığını söylerdim.” diyor.

“Sağlıklı bir mücadele var ve ben Rubens’in daima daha iyi olmasını umuyorum. İlk dört yarışta, aracın dengesi Jenson için daha iyiydi ve yeni paketle ben de biraz geri dönebildim. Barcelona’daki saçma karar pol pozisyonum mâl oldu ve ardından da pit stoplarda yaşadığımız sorunlar.”

“Ama hâlâ çok fazla yarış var. Dört ay önce evimde bir aracımın olmasını hayal ediyordum ve şimdi ona sahibim. Şimdi ise şampiyon olmayı hayal ediyorum.

“O (Jenson) beş yarış kazandı ve ben kazanmadım. Bu yüzden şimdi kazanacağım beş yarış için sabırsızlanıyorum.”

 


Yorumlar

  1. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    iyi bir 2. pilotsun, şampiyon olma potansiyelin yok rubinho…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir