Vettel ve Alonso Yeni F1 Konusunda Kuşkulu

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, 2010 yılı için başvuran yeni takımlar konusundaki kuşkularını dile getirdi. Alman pilot, Melbourne garajında hangi takımların yer alacağı belli olmadan önce bir yorum yapmak çin erken olduğunu seöyledi.

21 yaşındaki Vettel, “Belki de en iyisi beklemek. Ama bu yeni takımların ardından mevzu masaya para koymaya geldiğinde her şey aynı kalmayabilir.” dedi.

Fernando Alonso da mevcut takımların korunması gerektiğini düşünüyor.

“Bu köklü değişiklikle her isteyen bir Formula 1 takımına sahip olabilecek gibi görünüyor ve bunun spor için büyük bir hata olduğunu düşünüyorum.”

Max Mosley’in FOTA takımlarına kendi serilerini oluşturmaları yönündeki yorumu sorulduğunda ise Alonso, “Umarım olur.” yanıtını verdi.

2010 için başvuruda bulunan takımlardan ikisi İspanyol. Alonso bu konuda da, “Bir İspanyıl takımının yer alması rüya gibi olur ama eğer F1 büyük bir GP2 serisi olacaksa bu olmasın.” dedi.


Yorumlar

  1. Elinde imkanı, mühendisi olan… Belli bir seviyede yarış tecrübesi olan ve biraz da parası olup o parayı kullanmayı bilen bir firma neden takım kurup F1de mücadele etmesin ki?

  2. Alonso:'Umarım olur'! Mosley'e uyuz oluyorlar uyuz! Formula 1, Mosley değildir; Aloso'dur, Kimi'dir, Vettel'dir, vs.dir. Güzel şeyler olacak ama şimdi değil. Bekliyik..

  3. ben alonso ile tamamen aynı fikirdeyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir