Perez: Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum

yazar:

kategori:

Sergio Perez, 2015 yılında yarış kazanmak istediğini söylerken gelecekte şampiyon olmayı hedefliyor.

Abu Dhabi’de podyuma çıkıp çıkamayacağı sorusuna Perez “Şuanda böyle birşey beklemenin normal şartlar altnda zor olacağını düşünüyorum” cevabını verdi.

“Oldukça gerideyiz. Diğer takımlar kadar iyi bir araç geliştiremedik. Bu yüzden orada olmak mümkün değil”

“Şuanda yetersiz kaynaklar nedeniyle diğer takımlar gibi gelişim kaydedemiyoruz”

“Ama McLaren ile mücadele henüz bitmedi. Onlar ile aramızda 30 puan fark var. Ancak bu fark kapanabilir. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”

Meksikalı pilot Force India ile galibiyet kazanmanın hayalini kuruyor.

“Umarım gelecek yıl yarış kazanmak için mücadele edebiliriz. Bu şaşırtıcı olurdu. Mercedes’lerin gerisinde bu yıl üçüncü olmaya başardık. Gelecek yıl yarış kazanabiliriz”

Perez hedefinin şampiyon olmak olduğunu söylüyor.

“Bu yıl çok şey öğrendim. Bu yüzden bu yıl olduğu gibi öğrenmeye devam ederek Dünya Şampiyonu olmak istiyorum. Bunun için çalışıyorum. Umarım yakın gelecekte gerçek bir galibiyet elde edebiliriz”


Yorumlar

“Perez: Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum” için 7 yanıt

  1. Force India yarışlar kazansın ve hatta şampiyon olsun da isterse Alonso ile olsun önemsemem. Bunu hakediyorlar.

    Perez’e gelince, hacı Mclaren kazara seni seçti bir sezon yarıştırdı. Button’a açık üstünlük kurabilseydin şu an takım yok Alonso, yok Hamilton, yok Senna peşine düşmezdi. Honda ile paşa paşa şampiyon olurdun.

    En hızlı araçla şampiyonluk konusuna gelince, kimse kusura bakmasın da yavaş araçla şampiyon olabilen pilot yok, olması da imkansız.

  2. İyi bir arabayla neden olmasın raikkonen button gibi pilotlar arabaları sayesinde şampiyon oldular.En az onlar kadar yeteneklisin.

    1. baran281_kimi avatarı
      baran281_kimi

      sen nasıl bir f1 izleyicisisin ya anlamış değilim raikonen ve button gibi pilotlar ne demek ya 😀 raikonenin kariyerine bak bakalım bir aç rosberg kimi raikoneni nasıl beğeniyor bir bak bakalım rosbergçi 😀 ya perez sen kimsin ya adam seni geçmesin diye üstüne araba sürüp öldürmeye çalıştın resmen sana hala o arabayı nasıl sürdürüyorlar ona şaşıyorum zaten bir de dünya şampiyonu olacakmış sen önce gitde ideal çizgide arabanı tut

    2. adam rai ye ne dedi ya nasıl izliyorsun şu sporu anlamıyorum 😀 işte ecclestone haklı çıkıyor sonra gençler izlemiş izlememiş umrunda olmuyor 😀

  3. Alonso.Diaz #ForzaJules avatarı
    Alonso.Diaz #ForzaJules

    Bu adamın şampiyon olduğu gün F1 izlemeyi bırakırım.

  4. Açın pisti..Küçük enişte geliyorr 😀

    1. +1…. Kücük enısteme hersey yakışırrr beniiiiimmmm 😀 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir