Barrichello Abu Dhabi’de F1’e Dönebilir!

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Abu Dhabi GP’sinde Caterham ile birlikte Formula 1’e dönebilir.

Bu yıl mali sorunlar nedeniyle Amerika ve Brezilya GP’lerine çıkamayan Caterham, Abu Dhabi için gereken parayı buldu ve gelecek sezon pistte olacak.

Ancak Caterham Sauber ile anlaşan Ericsson ile tüm bağlarını kopardı ve Kamui Kobayashi’nin de maddi açıdan yetersiz olduğu ifade ediliyor. Bu durumda Caterham’ın Abu Dhabi’de kiminle yarışacağı merak ediliyor.

Öte yandan İspanyol basınında çıkan haberlerde Caterham’ın listesinde Rubens Barrichello, Andre Lotterer ve Alexander Rossi olduğu ifade edildi. Listedeki ilk isim Barrichello daha önce yaptığı açıklamada Caterham ile dönmeyi düşündüğünü itiraf etmişti. 1993 ve 2011 yılları arasında F1’de yarışan 42 yaşındaki Barrichello Abu Dhabi’de yarışmaya sıcak bakıyor.

Listedeki ikinci isim ise Lotterer. Lotterer bu yıl Belçika’da piste çıktı. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Lotterer Monza’da kendisine yarışma teklifinde bulunulduğunu, ancak bunu kabul etmediğini söyledi. Lotterer kendisine yeni bir teklif yapılması halinde bunu yine kabul etmeyebileceğini sözlerine ekledi.

Listedeki son aday ise Alexander Rossi. Rossi geçtiğimiz sezon Caterham’ın yedek pilotuydu. Bu yıl Marussia’a geçen Amerikalı pilot sponsorları sayesinde Abu Dhabi’de F1’deki ilk yarışına çıkabilir.


Yorumlar

“Barrichello Abu Dhabi’de F1’e Dönebilir!” için 11 yanıt

  1. top gear’a katıldığında stig’in süresini geçtikten sonraki yarış haftasonu tüm pilotlara üstünde “Stig beni yendi” yazılı tshirtler almış, kendi de “Ben Stig’i yendim” yazılı tshirt giymiş 😀

  2. O harika startlarını özledik rubens 3 başlayıp nasıl daha viraja gelmeden 10. oldunu 😀

  3. bende Caterham ile görüşüyorum

    görüşmeyen kalmadı nasıl olsa 😀

    1. Geçen ben aradım meşguldü. Demek ki senle görüşüyorlarmış 🙂

  4. Başkan gelsin ya..

  5. Muammer UYAR avatarı

    Şu noktada Bay E ye hak veriyorum. Bu ne arkadaş F1 takımı mısınız yoksa Rent a car mı? Paranız yoksa yarışmayın abi.Bu şekilde yarışsan ne olacak? Ha baricello yu severim dönsün orası ayrı.

  6. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    f1 in sima adamlarından şu rubens severiz kendisini 🙂 umarım yarışır.

  7. vw-tdi-power avatarı

    Espri falan yapar en azından özledim Rubens’i 🙂

  8. Rubens gelsin yaw. Eğlence olur.

  9. Umarım Rubinho yarışır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir