Marussia ve Caterham’ı Özleyecek Misiniz?

Marussia ve Caterham takımları eski sahipleri ve adlarıyla (Virgin ve Team Lotus) başlamış olsalar da 2010’dan bu yana beş sezon boyunca Formula 1’de mücadele ettiler. Bu takımlar hakkındaki fikirlerinizi paylaşır mısınız? Sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleri, pilotları, araçları, tasarımları…


Yorumlar

“Marussia ve Caterham’ı Özleyecek Misiniz?” için 7 yanıt

  1. Marussıa yı özlerım…

    Hep daha ıyısını yapabılmek ıcın cabaladılar…bıanchı gıbı bır pılota sahıptıler…Aldıkları ıkı puan ıcın nasıl yarıs sonu sevındıklerı hatırlıyorum….

    Caterham….??!!@

    Tony Fernandes ı pek sevemedım,cok fazla kendılerını son yarıslar harıc gelıstıremedıler…Kamuı bu takım ıcın fazlasıyla ıyı bır pılottu…Erıcsson u hepımız az cok gorduk yetenek olarak..Yesıl sarı renklı araclarını cok begenmıstım….

  2. Açıkçası pek özlemeyeceğim neden mi çünkü bir Minardi Arrows Jordan değil.Dediğim üç takım F1’in ne demek olduğunu biliyorlardı.Bu saydığım üç takım gibi olsaydı Cat ve Marussia özlerdim ama özlenecek takımlar değil ikiside

  3. OtonomAktor #PrayForJules avatarı
    OtonomAktor #PrayForJules

    bu spora katkısı olan her takımı sevmişimdir küçüğü büyüğü farketmez hepsinin ayrılışına üzülürüm. bu sezon için özellikle Bianchi’nin puan alışı ve marussia takımının sevinci aklıma geliyor üzüntüm artıyor.

  4. Caterham isminin degismesi disinda daha karakterli bir takimdi bana gore, en azindan Tony Fernandes simarik Richard Bronson gibi 2 sezonda kacip gitmedi, direndi..

    Bununla birlikte bu takimlardan Trulli, Glock, Kobayashi ve Bianchi gibi iyi pilotlar gecti, onlari hatirlayacagim. Caterham`in yesil-sari aracinida sevmistim zamaninda..

    1. T127 den bahsediyorum..

  5. Caterham denince aklıma Trulli ve Kovalainen geliyor. İki tecrübeli pilotla başlamışlardı. Marussia da Timo Glock’a yer vermişti. Tony Fernandes ve Graeme Lowdon önemli kişiliklerdi.

  6. Ben Marussia veya Caterham odakli bakmiyorum. Küçük bütçeli, tâbiri caiz Ise arka sıra takımlarının genç sürücüleri F1’e katmalari buyuk önem taşıyor. Bu takımları elbet ozlemeyecegim, bir Minardi yok olduğunda üzüntü duymuştum, bunun dışında hiçbir küçük Takim için üzüntü duymadım. Özellikle küçük takımların 1 puan icin yaptıkları çekişmeli yarışlar da haz vermiyor değildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir