Sutil Bir Kez Daha Q2'ye Kalmasına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Türkiye GP sıralamalarında Monaco’nun ardından bir kez daha Q2’ye kaldığı için şaşkın.

Sutil “Bizim için oldukça iyi sıralamalar oldu. 15.likten ve ard arda 2. kez Q2’ye kalmaktan dolayı mutluyum.”

“Şu ana kadar bir kaç sorun yaşadığımız için bu sonucu beklemiyorduk ancak iyi bir tur atabildik. Takımım için mutluyum ve bundan gurur duyabiliriz.” dedi.

Giancarlo Fisichella “Frenlerde sorun yaşadım ve sabahtan beri ön lastikler kilitleniyor ancak 3. antrenmanlar ile sıralamalar arasında değişiklik yaptık ve bunun yardımı oldu.”

“Ancak ne yazıkki en iyi turumda Piquet’in spini nedeniyle sarı bayrak sallandı ve bu yüzden gazı bırakmak zorunda kaldım.”

“İlk 15’e girmek mümkündü ancak bazen bu tür şeyler oluyor. Yarın yumuşak lastikler biraz aldatıcı olacak özellikle de sıcaklıkla ancak umarım iyi bir yarış çıkarabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. Vega_Nitro kesinlikle katılıyorum büyük takıma gelmesi an meselesi güzel bir pilot bence.. çabalaması yeter ve onu 1-2 kezde olsa aracıyla ilgilenirken görmek çok güzeldi bu işi yapan 2 kişi var sutil dışında (alo , schumi)

  2. Sutil yükselecek… Belki şampiyon bile olabilir ilerde.

  3. elif çivici avatarı

    helal sutil cidden sana..kaç yıllık deneyimli pilot fisi yi baya baya eszip geçiosun

  4. evet cogu kisinin gozunden kacti belki ama bu adami en azindan orta duzeydeki takimlarda gormek istiyorum. williams toyota motoru degil de mercedes motoru kullansa mesela, nakajima'yi postalasalar, neden olmasin 🙂 illaki williams olecek diye bir sey yok tabi. force india'da olmasa yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir