Jordan: “Ecclestone Ne Konuştuğunu Bilmiyor. Emeklilik Zamanı Geldi!”

yazar:

kategori:

Eddie Jordan, son dönemde yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Bernie Ecclestone’nin artık görevini bırakma zamanı geldiğini düşünüyor.

Geçtiğimiz haftalarda gelir dağılımı konusunda hata yaptıklarını kabul eden ve küçük takımlar için bir şeyler yapılacağını söyleyen Ecclestone, daha sonra bu takımların savunmalarına sert bir karşılık verdi.

Bunun dışında Ecclestone, Formula 1’in genç nesle ihtiyaç duymadığını söyleyerek daha fazla eleştiriye maruz kaldı.

Sportsmail’e konuşan Jordan “Bernie bir gazeteye farklı şey söylüyor, bana farklı şey söylüyor. Artık kontrolden çıktı. Artık kimse onun ne demek istediğini bilmiyor ve hatta kendisi de ne dediğini bilmiyor.”

“Bir ara küçük takımlara finansal sorunları nedeniyle yardım etmek istediğini söyledi. Ardından onları takmadığını söyledi. Onların kendisine dilendiğini söyledi.”

“Geçen hafta genç neslin F1’le ilgilenmesini istemediğin söyledi. Eğer onları istemiyorsa ve sosyal medyayı anlamıyorsa o zaman bunları anlayan birisine görevini bırakmalı.”

“Bizler sporun bekçileriyiz. Gelecek nesiller için sorumluluklarımız var. Onlara sağlıklı ve rekabetçi bir spor bırakmalıyız. Herkes bir gün emekli olur ve Bernie’nin artık bunu değerlendirmesi gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

“Jordan: “Ecclestone Ne Konuştuğunu Bilmiyor. Emeklilik Zamanı Geldi!”” için 7 yanıt

  1. CVC’ye açık mektup: Adam Parr’ı Bernie’nin yerine geçirin, Eddie Jordan’ı da baş danışman yapın. Bernie’yi de bana bırakın ben metrobüsle zincirlikuyuya kadar bırakırım, akbilini de kendim basarım 😀

  2. Foto ve haberin mükemmel uyumu

  3. % 100 katılıyorum…bernıe zıvanadan cıktı…demans gecırıyor kanımca.

    1. Konu dışı:daha onceden radyoda dınledıgım davıd guetta sarkısı vardı adını bılmedıgım..Bır ıkı defa dınleyısımde nedense sarkıyı F1 ile hayal ettim,bol bol gecısler ve kazalar…Bugun kazara sarkının vıdeosunu ızledım ve F1 le ılgılı oldugunu gordum…Çok guzel bır sarkı ve klıp tavsıye ederım…

      Davıd Guetta:Dangerous…

      1. Klipteki hatunlar pit stop yapacaksa 4 kere de pite girerim 7 kere de 😀

  4. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Bu düşünceye epey katılan var medyada gördüğüm kadarıyla (ben de dahil)

  5. Doğru söze ne denir !
    Tebrikler Eddie…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir