Alonso Daha Fazlasını Bekliyordu, Piquet Üzgün

yazar:

kategori:

Türkiye GP’si sıralamalarında kendine dokuzuncu sırada yer bulabilen Fernando Alonso elde ettiği sonuçtan daha fazlasını beklediğini söyledi.

“Sıralamaların ardından karışık duygular içerisindeyim. İkinci seans zordu ve onuncu olarak son seansa kalmayı başarabildik. Ama performans seviyemiz ve hızımız ilk sekizin içinde olabileceğimizi gösteriyordu. Hayal kırıklığı oldu.”

“Ne yazık ki pistin kirli tarafından kalkacağım, bu da start anını daha da zorlaştıracak. Ama yine de puan için mücadele edebilmeyi umuyorum.”

Nelson Piquet ise ilk seansta elenmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

“Frenlerde sorun yaşadım. Antrenmanlarda küçük bir sorun vardı ama sıralamada tekrar ortaya çıktı ve giderek büyüdü. Bu öğleden sonra hakkında düşünmemiz gerekecek. Yarın kesinlikle zor bir yarış olacak. Son yarışlarda gerçekten şanssızdım ve araçta problemler yaşadım bu çok sinir bozucu.”


Yorumlar

  1. Hakan Kozuva avatarı

    Dokuzuncu sıra mı ? Sekiz değil miydi? :S

  2. Alonso nispeten kötü bir araba ile elinden geleni yapıyor. Bu da Alonso'nun ne kadar kaliteli bir pilot olduğunun göstergesi.

    Ve n azından Villeneuve'nin kullandığı BAR'dan daha güzel bir arabası var Alonsonun…

  3. NapaLım bea Alonso'm :)) Bir Dahakine Daha ii olursunuz :)) Piquete dicek bişy yok artık yaa Hep Bir Sorun hep bir Hata 🙂 Romain'i Görmek Lazım 🙂

  4. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Alonso Renoda mutlu başka takımda yapamaz alonsonun yeri RENAULT dur
    Her çıkışın inişi vardır her inişinde bi cıkışı kabullenmelisiniz ben bin ümitle umudumu hala kesmiş değilim
    Nası RENAULT takımı sevi yorsunuz anlamıyorum yine söylüyorum
    Ben Takımıma ve Pilotlarıma Güveniyorum
    Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  5. Alonso'ya gerçekten üzülüyorum,şampiyon olmuş vede potansiyelinede sahip bir pilot ve şuan harcanıyo resmen,renault'u takım olarak sevmeme rağmen bir türlü toparlanamıyo,eğer f1 gelecek yıl yerinde kalırsa alonso kendine rekabetçi olacağı bir takım aramalı bence…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir