Webber: Vettel’in Ferrari’ye Geçişi İyi

yazar:

kategori:

Eski Red Bull pilotu Mark Webber, Sebastian Vettel’in Ferrari’ye geçiş nedenini anladığını söyledi.

Uzun yıllar birlikte çalıaşn Webber ve Vettel birçok kez sözlü olarak tartışma yaşamışlardı.

Salzburger Nacrichten tarafından sorulan Vettel’in Red Bull’dan ayrılmasının sürpriz olup olmadığı sorusuna Webber “Hayır. Eninde sonunda hepimiz onun takımdan ayrılacağını tahmin ediyorduk” cevabını verdi.

Webber “Gideceği takım muhtemelen Formula 1’deki son takımı olacak. Buı yıl hayal kırıklığına uğradı ve sonuç elde etmek istiyor. Ancak o sabırlı olbası gerektiğini herkesten iyi biliyor”

“Belki de bu kararı çok doğru. Hamilton McLarne’den ayrılınca herkes onun deli olduğunu düşünüyordu, ancak şimdi elde ettiği sonuçlara bakın” dedi.


Yorumlar

“Webber: Vettel’in Ferrari’ye Geçişi İyi” için 20 yanıt

  1. İllumınatıcı…Mayalarda 20 12 2012 de kıyamet kopacak dıyolardı ammaaa…

  2. Webber veya Vettel’den çok Royal hakkında yorum yapılmış. Alonso da çok konuşuluyordu, değil mi? 😀

  3. raikkonen aslında alonso’yu döver ama araç uymuyor. santander pisti raikkonen’in altından kaydırıyor desem, ne güzel yorum olur, ne mantıklı olur değil mi? 🙂 hayatı uydurma bahane üzerine kurulmuş rai fanlarından “saçma yorum” lafını duymak dosdoğru yorum yaptığımı gösterir.

    webber’e ben bunu geçen seneden beri diyorum. F1’le en yakın ama F1 ile en alakasız yorumlar yapan kişilerden biridir webber diye yorum yaptım aç geçen seneki haberleri bak. webber geçenki haberde raikkonen’i savundu diye hemen avukatı olmuş, 2 gün sonra alonso daha iyi deyince “sende ezik pilotdun vetel ezdi seni gitdin bb xd” diye yorumlar yazılmaya başlanır.

    rai alonso’yu cumartesi günleri zorlayacaktır gibi bir şey de söyledi. bugün de ferrari vettel’in muhtemelen son takımı olur gibi bir laf. vettel’de 5-6 sene ferrari’de yarışacak kalite olmadığı bu sene ortaya çıktı zaten. ya gider, ya da gönderilir, ya da erken emekli olur.

    1. Lewis-Hamilton avatarı
      Lewis-Hamilton

      Dostum bu sefer yorumun değişik olmuş.

      Şampiyonluğu Rosberg hakketti diye yazılan yorumlar degişikse seninde bu yorumun o kadar değişik olmuş 🙂

      Webber Adamın dibidir,merttir,hastır ,tam bir Türk 🙂

      1. dürüst olması söylediklerinin doğru olduğu anlamına gelmez. adamın karakteri hakkında konuşmuyorum zaten, inanarak söylüyordur, ancak söyledikleri yanlış şeyler. saçma yorum yapıyor. kimi’nin 2005’te yarattığı imaj daha 2013’te hala adamın kafasında, rai alonso’yu cumartesi zorlar diyor. hiç mi ilgilenmiyorsun be arkadaş.

        şöyle bir aşağı bak, yorumlarımdan rahatsızlık duyanlar hep vettel-rai fanları. hep yenilen, yenilgiye bahane üreten tayfa. webber’in avukatlığına başlamalarının sebebi de bugünkü demeci.

    2. Webber değil, Villeneuve’nin yorumlarımı daha mantıklı diyelim.

  4. iana karakoç avatarı
    iana karakoç

    yine royal yine saçma bir yorum 🙂

  5. Cidden royal yine saçma bir yorum senden. webber gibi dürüst bir adamı böylesine eleştiriyorsun ya bravo. Sen schumi yi nasıl sevebildin hayret doğrusu :-))

    1. Onun sıkıntısı Webber değilki, sitede azıcık tanıyan birisi bir önceki haberde Kimi’yi över bir tarzda demeç vermesinden dolayı bu yorumu yaptığını anlar 🙂

      1. ahaha, aynen 😀

  6. f1 dekı son takımı?yanı o zaman on sene orda olur yanı..zaten 2-3 senesı cökmüş bır ferrarıyı yenıden ayaga kaldırmakla gecer…

    1. Onur Gentas avatarı

      Bu Ferrari Vettel’inde meslek hayatını bitirir sen merak etme:) Giden iflah olmuyor.

      1. 2015 ve hatta 2016 da bırsey bekle(ye)mıyorum ferrarıden…Adamlar devlet daıresı personelı gıbı calısıyor…

  7. Harbiden Lewis Mclaren`den ayrildiginda bu kararini cok yadirgamistim, para icin gittigini dusunmustum (ve hala oyle dusunuyorum aslinda). Ya Brawn ona buyuk bir garanti verdi yada sansi cok yaver gitti..

  8. Yine webber yine saçma bir demeç.

    1. Yine royal, Yine saçma bir yorum.

      1. ha ha ha süperdi…

    2. Royal,

      artık emekli olma vaktin gelmiş, ne dediğini bilemez oldun sen iyice..sen kafaya çok kroşe alıyosun galiba 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir