Streiff: Schumacher Felç Oldu

Eski Formula 1 pilotu Philippe Streiff, Michael Schumacher’in durumunun iyi olmasına karşın felç kaldığını söyledi.

Schumacher yaklaşık 1 yıl önce kayak kazası yapmış ve komaya girmişti. Alman pilot komadan çıktıktan sonra evinde rehabilitasyon sürecine başladı.

Eski F1 pilotu Philippe Streiff F1i.com’a verdiği demeçte “Schumacher’in durumu şimdi daha iyi, ancak herşey görecelidir. Durumu eskisi kadar iyi değil. O felçli ve benim gibi tekerlekli sandalyede yaşıyor. Konuşamadığı için zorlanıyor ve üzülüyor. İfade ve hafıza problemleri var” dedi.

Streiff 1989 yılında yaptığı kazanın ardından tekerli sandalyeye mahkum kalmıştı.


Yorumlar

“Streiff: Schumacher Felç Oldu” için 8 yanıt

  1. ailesi açıklama yapmadı süreçe çıkan hiçbir habere inanmyorum

  2. onca sene yarış kazalar geçir ayağın kırılsın sadece senelerdir bişe olmasın 350 km hızla git bişe olmasın çok yavaş kayarken kaza yap komaya gir bu hale gel … işte hayat bu neyin nereden geleceği belli olmuyor … yürüken düşüyorsun ayagın kırılıyor ikinci kattan düşüyor insanın bazen burnu bile kanamıyor

  3. F-one-Driver avatarı

    Şayet ziyaret edip de söylediği bir şey ise ben şahsen memnun oldum çünkü çok daha kötüsünü bekliyordum, ailesiyle her şekilde iletişim kurması mümkün, gözler bile yeterli, şuursuz şekilde yatalak diye düşündük eminim hepimiz, demek ki daha iyiymiş, buna sevinmek lazım, ama şayet kendi durumuna binaen yorum yürüttüyse gerçekler hala gizemini koruyor demektir…

  4. öyle bile olsa bence mutlu olunması gereken bir haber. ben oldum açıkçası

  5. İyi haber mi kötü haber mi anlayamadım. Konuşamasa da yürüyemese de sağlıklı bir şekilde etrafını görmesi ve algılaması bile yeter aslında.

    1. O etrafındakiler için yeter. kişiye ağır böyle bir yaşam hele ki böyle bir hayata, geçmişe sahip olunca. Hafıza az çok yerindeyse çok daha büyük buhran.
      Yinede şayet doğru ise kişinin söyledikleri ben bu kadar da beklemiyordum yatağa bağımlı, hiçbir insani hali yerinde değildir diye hissediyordum yazılıp çizilen sebebiyle yani iyi bir gelişme denebilir belki.

  6. abicim sen nerden biliosun diye demezler mi adama?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir