Herbert: McLaren Magnussen’i Değil, Button’ı Seçmeli

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Johnny Herbert, Fernando Alonso’nun yanına daha sakin olan Jenson Button’ı seçme tavsiyesinde bulundu.

McLaren’de Alonso’nun takıma katılacak olmasıyla birlikte Button veya Magnussen’den birisiyle yolların ayrılması bekleniyor.

Takım henüz kararını açıklamadı ve aralık ayına kadar da açıklanması beklenmiyor.

Eski F1 pilotu Johnny Herbert, Fernando Alonso’nun yanında daha sakin bir pilota ihtiyaç duyulacağını söyledi.

Herbert “Alonso yıkıcı bir güç. Bunu McLaren’de ve en son Ferrari’de gösterdi”

“Takım garajında sakinleştirici bir pilot gerekiyor. Jenson tecrübesi ve olgunluğuyla bunu getirebilir. Bence McLaren Jenson’ı Magnussen’in önünde tutmalı”

“Magnussen iyi bir başlangıç yaptı. Ama sezon boyunca birkaç hata yaptı. Tabi ki çaylak olduğu için bu hatalar beklenebilir, ancak hala bazı soru işaretleri var”

“Ron Dennis ekibinde hep iki deneyimli sürücüyü tercih etti. Ve umarım yine iki tecrübeli pilot Jenson ve Fernando’yu tercih eder”

“Jenson sezon başında istediği performansı ortaya koyamadı. Fakat son yarışlarda otomobilin geliştirilmesiyle birlikte daha iyiydi ve kalitesini gösterdi. Brezilya’da kesinlikle çıtayı yükseltti.” dedi.


Yorumlar

“Herbert: McLaren Magnussen’i Değil, Button’ı Seçmeli” için 4 yanıt

  1. Sanırım Button’ı seçecekler ama maaşlar da önemli bir faktördür. Jenson, Kevin’ın 10 katı falan kazanıyordur sanırım. Eğer parayı düşünürlerse Magnussen’i de seçebilirler. Çünkü zaten geçiş yılı olacak, motordan çok bir beklentileri olacağını sanmıyorum 2015 için.

  2. bence alonso hala hamiltonun durumunu bekliyor şampiyonluk yarışını netleşmesini .. şampiyon olamazsa ben ayrılacak diyiyorum mercedesten hamilton

  3. sukru gurbuz avatarı

    belkide hem button hem magnussen takımda kalacak. magnussen test pilotu olarak devamedecek. 1 yıl sonra buttonun emekliliği ile beraber magnussen tekrar yarışlara dönecek. neden olmasınki????

    1. ewet buda olabılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir